Home » Bintang » Broadcasters Bisa Transfer Data Luwih cepet Kanthi shuttle Media Media Signiant

Broadcasters Bisa Transfer Data Luwih cepet Kanthi shuttle Media Media Signiant


AlertMe

Saben potongan konten penyiar kudu disimpen ing endi wae. Lan asring, data sing akeh bisa nyebabake kuatir, utamane nalika nransfer jumlah sing akeh. Untunge, ana cara kanggo penyiar kanggo mindhah konten sing akeh Signiant iku solusi transfer file cerdas.

Babagan Signiant

Signiant iku akar fokus ing pangembangan piranti lunak transfer file kanggo sawetara perusahaan sing paling gedhe ing donya. Gawe perusahaan melu gerakan basis kode ageng ing saindenging jagad kanggo pangembangan piranti lunak global. Solusi perusahaan migunani nalika ana kritis kudu mindhah set data gedhe kanthi keamanan, bisa dipercaya, lan kecepatan. Media & Entertainment minangka sektor pertama sing nggunakake teknologi kanthi wiyar Signiant iku software transfer file dadi penting banget ing pertengahan taun 2000an amarga industri kasebut pindhah saka videotape lan film dadi alur kerja adhedhasar file. Awal adopter kalebu perusahaan kayata Disney, NBC, lan Apple iTunes, sing digunakake Signiant iku solusi ing papan minangka unsur perusahaan ing infrastruktur teknologi global.

Signature kanthi cepet muncul minangka mitra sing dipercaya kanggo perusahaan media sing misuwur, lan sing paling akeh alur kerja media-kritikus misi ing saindenging jagad kasebut dikuatake Manager + Agen piranti lunak perusahaan. Lan, nalika perusahaan wis makarya karo macem-macem pemain kondhang, komitmen terus menyang pangembangan maya-maya piranti lunak nggawe solusi SaaS bisa digunakake kanggo bisnis ukuran apa wae.

Signiant iku Solusi transfer file cerdas mbantu perusahaan media ndhuwur ing dunya mindhah isi petabytes saben dina liwat jaringan IP standar. Dibangun ing Signiant iku Teknologi percepatan transfer file sing dipatenake, solusi ing perusahaan lan papan SaaS asli dadi pamimpin pasar kanggo gerakan file gedhe ing antarane sistem, antarane wong, lan menyang awan. Salah sawijining conto yaiku solusi SaaS yaiku Media anter jemput.

Media anter jemput

Media anter jemput minangka pertama sing diluncurake ing taun 2012 ing ngendi nggawa kekuwatan teknologi Signiant, kemampuan kanggo mindhah file ukuran ukuran kanthi cepet lan aman. Lan iki ditindakake kanggo perusahaan ukuran akeh kanthi curhat set fitur sing tepat lan nawakake kemasan lan reregan sing menehi nilai kanggo nyukupi kabeh kabutuhan saka omah pos menyang konglomerat media global.

File file shuttle teknologi nyepetake ngidini nambah kacepetan transfer file liwat jaringan umum lan pribadi nganti 200 kaping luwih cepet tinimbang cara standar (kayata FTP). Teknologi paten Signiant praktis bisa ngilangi latensi, nalika kanthi efektif nggunakake bandwidth sing kasedhiya.

nggunakake Media anter jemput mbisakake organisasi nggabungake kabeh transfer file ing solusi siji. Iki tegese kabeh kegiatan transfer lan pangguna bisa dipantau, ngatur, lan dikontrol saka sak panggonan. Ngilangake keprihatinan babagan hard drive pengiriman, kompres file, utawa ngrusak menyang file sing luwih cilik amarga ngidini pangguna ngirim file ukuran, ing ngendi wae, kanthi cepet. Solusi kasebut uga dilengkapi Priksa Wiwiti maneh, sing otomatis mindhah utawa diterusake transfer gagal. Priksa Wiwiti maneh uga bakal mbantu pangguna nampa kabar email nalika file wis didownload. Media anter jemput uga duwe strategi desain jero-pertahanan sing nggabungake sawetara kontrol keamanan kanggo sistem supaya pirang-pirang kegagalan keamanan kudu kedadeyan sadurunge penyerang bisa entuk akses menyang sumber kritis.

Media anter jemput yaiku cara paling gampang kanggo ngirim file kanthi cepet, lan ora butuh latihan. Pangguna bisa saya aktif lan ora bisa digunakake sajrone pirang-pirang jam, lan tanpa kudu gumantung ing IT. Administrator portal bisa nglacak gerakan file, kanthi gampang nambah utawa mbusak pangguna, lan ngatur portal supaya cocog karo spesifikasi merek lan basa.

Saliyane Media anter jemput, Signiant uga ngembangake produk SaaS nomer loro ing taun 2014, Flight, yaiku teknologi transfer awan kanthi kecepetan dhuwur. Flight nyepetake gerakan data gedhe menyang lan saka mega lan bisa kecepatan multi-Gbps. Solusi Saas iki asring digunakake kanggo proyek ingest data maya ukuran gedhe, utamane sing kalebu konten ingesting saka pirang-pirang lokasi ing saindenging jagad. Penerbangan kemajuan teknologi sing diijinake kanggo Signiant nggabungake panyimpenan awan ing Media Shuttle, sing luwih lengkap aplikasi solusi kanggo kalebu alur kerja awan.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Media Shuttle lan Flight, ngunjungi www.signiant.com/company/.

Apa sing Nggawe Khusus Khusus

Signiant iku keunikan bisa ditemokake ing arsitektur SaaS. Signiant ngladeni awake dhewe kamardikan panyimpenan, dhukungan saka file ing papan premis lan panyimpenan obyek, panyimpenan awan saka vendor kalebu Amazon lan Microsoft, uga solusi panyimpenan hibrida ing endi sing ana ing premis lan panyimpenan awan lagi diputer. Arsitektur SaaS perusahaan ngidini pangguna nggunakake kekuwatan solusi SaaS kelas perusahaan, lan kalebu ngakses, nglaporake, lan ngontrol operasi saka antarmuka web sing aman. Lan iki bisa ditindakake nalika nyambung karo panyimpenan dhewe, manawa ing premis utawa awan. Cara iki ngidini perusahaan entuk paling apik kaloro donya: akses global kanthi kontrol lengkap babagan aset lan biaya panyimpenan.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Signiant, riko www.signiant.com/.


AlertMe