Home » Bintang » Calrec Debuts New Impulse Core ing NAB Show New York

Calrec Debuts New Impulse Core ing NAB Show New York


AlertMe

Inti inti yaiku pangolahan audio lan routing kanthi kuat karo AES67 lan SMPN Konektivitas 2110. Kanthi konektivitas kontrol liwat IP, permukaan bisa sacara fisik lan disambungake liwat jaringan standar nggunakake hardware COTS. Teknologi iki nyedhiyakake kabeh pelanggan Calrec kanggo nggawe transisi menyang infra audio (NGA) lan IP infrastruktur, lan nyedhiyakake keluwesan nglakoni tanpa mbongkar peralatan produksi.

"Inti keputusasaan iku platform DSP banget kuat lan bisa digayuh sing sejatine karo prakarsa pembangunan masa depan Calrec, amarga kita terus berkembang lan nyedhiyakake para pelanggan kita kanthi path upgrade intuisi kanggo prasarana IP," ngandika Dave Letson, VP of Sales Calrec. "Minangka IP dadi luwih umum, yaiku tujuan Calrec kanggo ngurangi biaya transisi iki lan nggawe pengalaman sing lancar kanggo pelanggan sing ana lan anyar looking kanggo nganyarke menyang alur kerja paling anyar."

Impulse nyedhiyakake jembar jalur lan nyilikake 3D kanggo aplikasi NGA, 5.1, 5.1.2, 5.1.4, 7.1, 7.1.2 lan 7.1.4, bus, pemantau lan metering sing kasedhiya. Wis router AoIP integral, sing kanthi ndhukung panemuan NMOS lan manajemen koneksi, uga panemuan mDNS / Ravenna. Loro 5U Impulse core bisa digabung kanggo nyedhiyakake redundansi lengkap lan bisa sacara fisik remot saka siji liyane kanggo pemulihan bencana.

Saliyane inti Impulse, Calrec bakal ndudohake sistem radio T-R, Tipe, sing dikembangake, ing acara kasebut. Sistem kontrol fisik Tipe R mung diwangun saka 3 panel slimline: panel fader, panel lembut gedhe lan panel cilik cilik. A inti 2U prasaja kanthi sumber daya I / O sing terpadu ngidini pelanggan bisa munggah lan mbukak kanthi cepet. Siji inti bisa ngetokake nganti telung lingkungan pencampuran independen, tanpa sharing sumber daya DSP. Kemampuan kanggo nggunakake macem-macem mesin campuran sing dikombinasikake karo kenyamanan jaringan sing kompatibel AES67 nyedhiyakake keluwesan sing cukup kanggo njaga persyaratan radio kanthi cepet.

Konsol Brio sing diupgrade Calrec karo kemampuan saluran sing ditambahi uga bakal dipajang ing NAB NY. Pack ekspansi anyar nambahake jumlah DSP Brio12 saka saluran input 48 menyang 64 lan Brio36 saka saluran input 64 kanggo 96. Paket ekspansi DSP kasedhiya kanggo kabeh konsol Brio ing piranti lunak v1.1.6 utawa ndhuwur; Nganyarke piranti lunak gratis ing ngisor iki www.calrec.com/brioregistration.

Calrec Audio khusus kanggo dhiri ing pamancar audio kanggo on-air lan produksi urip. Spesialis siaran kanggo luwih saka 50 taun, Calrec wis ngembangake sawetara konsol digital sing didhukung dening para penyiar paling sukses di dunia. Tambah akeh. konsol iku komponen integral ing jaringan fasilitas, nyebabake arus kerja adaptable, sumber daya sing bisa dibedakake lan kemampuan kanggo gampang ditambahi. Saka awal, Calrec wis nggawe solusi inovatif sing ngidini para penyiar bisa ngembangake cara kerja lan entuk manfaat luwih saka peralatan. Kanggo solusi audio premium, para penyiaran nduwe kepercayaan marang Calrec. Informasi liyane kasedhiya ing Calrec.com.

Follow Calrec Audio:
Www.facebook.com/calrecaudio
Twitter.com/calrecaudio

Kabeh merek dagang sing katon ing kene iku properti saka pihak sing nduweni.


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!