Home » News » Calrec ngembangake komisi jarak jauh lan kemampuan demonstrasi produk remot

Calrec ngembangake komisi jarak jauh lan kemampuan demonstrasi produk remot


AlertMe

Calrec wis ngembangake kapabilitas komisi jarak jauh global, pelatihan lan demonstrasi produk nalika ruang media lan hiburan terus nyengkuyung kerja sing adoh.

Calrec nawakake komisioning, pelatihan lan demonstrasi jarak jauh ing produk tanpa sirah lan fisik. Kanggo kisaran tanpa sirah, Aplikasi Bantuan adhedhasar browser Calrec nyedhiyakake kontrol lan persiyapan kanggo Type R kanggo Radio lan Type R kanggo TV, uga konsol tanpa kepala Vr2 Calrec lan inti produksi jarak jauh RP1. Kabeh bisa ditugasake nggunakake Bantuan, kanthi latihan jarak jauh lan demonstrasi uga bisa digunakake kanthi alur kerja sing padha.

John Herman, salah sawijining Insinyur Layanan lan Dhukungan Calrec ing AS, ujar, "Kita wis milih pirang-pirang instalasi saka jarak adoh minangka tambahan kanggo demo produk lan pelatihan. Calrec wis nggawe alur kerja remot kasebut ing peralatane, nanging kita cepet banget ngerti kebutuhan tambah kanggo layanan kasebut sanalika keruwetan lan jangkauan pandemi dadi jelas. ”

Calrec assist gampang disiyapake. Pangguna cukup ngetik alamat IP sing dilayani saka inti sing dununge ing browser web lan duwe akses menyang kabeh kontrol console liwat antarmuka grafis sing wis jelas.

Konsol fisik kaya Apollo lan Artemis uga nggunakake Bantuan minangka alat jarak jauh, lan hardware Type R bisa ngakses aplikasi Calrec's Configure and Connect Stream Manager kanggo nyedhiyakake komisioning lan pelatihan jarak jauh sing komprehensif.

Billy Kalenda, Kepala Insinyur ing KSLA ing Louisiana, ujar, "Industri kita ganti kanthi kekarepan; Covid kena lan kabeh diganti. Bagéyan saka pangowahan kasebut yaiku cara komunikasi lan komunikasi karo vendor peralatan kanggo layanan lan dhukungan. Saiki kita prelu nindakake kanthi adoh liwat akses komputer adoh lan telpon. Titik sing padhang yaiku kepiye John Herman mbantu kita ing stasiun nalika nggawe konsol audio Type R sing anyar. John nulungi kita supaya sistem kita dibangun lan format sing bisa digunakake kanthi cepet supaya bisa siyap kanthi tepat wektu lan kanthi anggaran. ”

Herman nambah, "Nalika pisanan nawakake komisi jarak jauh, iki minangka kasus mbantu para pelanggan supaya bisa udhara nganggo produk anyar kanthi cepet. Kita kudu fleksibel lan cepet supaya proses tetep maju, lan kita terus adaptasi lan nyaring alur kerja liwat demonstrasi, komisioning lan pelatihan. Saiki kita wis mbuktekake konsepe, rumangsa bakal dadi bagean saka proses kanggo akeh pelanggan ing mbesuk. "


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!