Home » News » Calrec nyedhiyakake demonstrasi online kanggo Bantuan UI kanggo campuran virtual

Calrec nyedhiyakake demonstrasi online kanggo Bantuan UI kanggo campuran virtual


AlertMe

Jembatan Hebden, kaping 20thBisa 2020- Ngembangake nawakake demonstrasi online, Calrec wis ngatur demonstrasi virtual saka UI Bantuan, lingkungan konsol basis browser virtual kanthi macem-macem versi sing kasedhiya kanggo macem-macem teknologi Calrec.

Calrec's Web Web assist nyedhiyakake pangguna virtual mejo, kasedhiya ing piranti apa wae sing mbukak Chrome minangka browser, ing endi wae pangguna ing jagad iki. Pitulung kerja liwat TCP / IP lan duwe kontrol sing sithik, supaya pangaturan cilik gampang lan cepet. Demontrasi kasebut nuduhake Pitulung ngontrol inti Type R, karo varian liya kanggo mbantu ngontrol teknologi produksi terpencil ing Calrec, RP1, konsol virtualisasi VP2, uga meja Apollo lan Artemis.

Bantuan gampang disiyapake kanthi mung ngetik alamat IP sing disedhiyakake saka inti sing dumunung ing tengah ing browser web kanggo menehi pangguna akses menyang kabeh konsol kontrol kanthi gampang digunakake lan cetha nggambarake antarmuka grafis.

Anthony Harrison, Manajer Penjualan Internasional karo Calrec, ujar, "Nalika kita maju ing kahanan sing durung rampung iki, para penyiar terus njelajah lan nyebar teknologi sing adoh, ora mung fleksibilitas, nanging uga luwih becik nglindhungi awake kanthi bisa kahanan sing padha ing mangsa ngarep. . Nempelake teknologi kanggo ngatasi iki kanthi ati-ati, lan kita nggarap para pelanggan, uga mitra kita ing saindenging jagad, kanthi jelas nuduhake kemungkinan karo Calrec Assist. Bantuan ngidini para pelanggan nglindhungi awake kanthi nggawe praktik sing adoh, sing saiki wis berkembang sacara global. "

Miturut konsol Brio sing populer ing Calrec, UI Tulisan bakal ngerti babagan tata letak kanggo pangguna ing endi wae. Tab pangolahan mbukak saben bagean jalur saluran, lan nemtokake saluran menehi cara cepet kanggo ngganti pilihan saluran. Iki tegese ana tombol sing paling minimal sing dibutuhake kanggo ngontrol kendali. Bantuan nyedhiyakake fitur sing kuat kaya Automix lan Autofaders, konfigurasi saluran / bus sing gampang, ngirim lan output lan metering fleksibel. Bantuan bisa diakses saka pirang-pirang lokasi kanthi maksimal 48 faders virtual sing bisa digunakake.

Harrison nambah, "Kita nuduhake kepiye teknologi nggawe owah-owahan kontrol ing wektu nyata, nggambarake pangowahan liwat UI virtual ing panel hardware lan uga wong sing alus. Kaya sing wis dingerteni, obah menyang cara kerja sing adoh wis dadi penting kanggo akeh kita lan kita banget percaya manawa ora preduli karo lingkungan saiki, tren iki bakal terus. Calrec Assist uga cara njamin nilai maksimal kanggo pelanggan sing nandur modal ing teknologi kita. "

Book demonstrasi ing calrec.com/assist


AlertMe