Home » News » Sistem pemalsuan VP2 Calrec kang ndadekake debut Eropa ing IBC 2019

Sistem pemalsuan VP2 Calrec kang ndadekake debut Eropa ing IBC 2019


AlertMe

HEBDEN BRIDGE, Inggris, JUNE 9, 2019 - Ing acara pisanan ing IBC (Menenga 8.C61) yaiku Calrec VP2 sistem pencampuran virtualisasi. VP2 ora duwe kontrol kontrol fisik lan nggunakke software Calrec's Assist kanggo persiapan lan kontrol. Inti 2U VP4 rawuh ing telung ukuran DSP; 128-, 180- lan saluran input 240, lan nggabungake solusi jaringan Hydra2 Calrec. Calrec Serial Control Protocol (CSCP) ngidini console audio rampung kontrol dening sistem otomatis.

VP2 mbisakake stasiun kanggo ngasilake akeh manfaat nggunakake console Calrec, nanging tanpa kontrol kontrol fisik. Kontrol lan persiyapane liwat piranti lunak Calrec's Assist, sing bisa diakses saka pirang-pirang lokasi liwat browser web. Direktur / operator teknis bisa diwenehi fungsi kontrol dhasar, dene seorang insinyur bisa mbahas luwih jero kanggo nyetel persiyapan kasebut utawa ngelingake setelan sing béda nalika dibutuhake.

Uga ing pameran bakal Calrec dadi kuat Inti inti audio processing lan routing engine, kanthi AES67 lan SMPN Konektivitas 2110. Inti ImPulse kompatibel karo saiki kontrol Apollo lan Artemis saiki, nyedhiyakake dalan prasaja kanggo pelanggan Calrec. Kajaba iku, expansion scalable mangsa bakal ngidini nganti 4 mesin campuran lan sistem kontrol DSP kanggo mbukak sacara independen ing inti tunggal bebarengan, nyedhiyakake kemampuan kanggo nggunakake macem-macem mixer gedhe-format bebarengan ing biaya banget efektif lan kompak.

ImPulse nyedhiyakake jembatan jalur immersion lan 3D kanggo aplikasi audio generasi sabanjure lan nduweni router AoIP integral sing kanthi ndhukung panemuan NMOS lan manajemen koneksi, uga pemetaan mDNS / Ravenna.

Calrec uga duwe H2-IP Gateway lan Kertu controller AoIP Modular I / O ing tangan nalika pertunjukan. Loro barang iku SMPN Cocog 2110 / AES67 lan nggedhekake jangkoan solusi AoIP Calrec saiki nawakake.

Gateway H2-IP menehi antarmuka antarane jaringan Hydra2 lan AoIP. Uga ngasilake tingkat kontrol ekstra sing ngidini label audio lan data kontrol bakal dilewati ing loro arah antarane rong jaringan kasebut. Iki menehi pengguna Hydra2 kemampuan kanggo ngontrol gain input Calrec AoIP mic, lan pengguna AoIP bisa ngontrol gain input Hydra2 mic.

Gerbang 1U bisa ngliwati saluran audio 256 utawa 512 ing saben arah lan sawetara gatewan bisa digunakake kanggo nambah kapasitas utawa kanggo nyambungake karo sawetara jaringan. Kanggo redundansi hardware sing lengkap, unit tambahan bisa disebarake minangka backups.

About Calrec Audio Ltd.

Calrec Audio wis darmabakti kanggo kaunggulan ing pamancar audio kanggo produksi on-air lan urip. Spesialis siaran kanggo luwih saka 50 taun, Calrec wis ngembangake sawetara konsol digital sing didhukung dening para penyiar paling sukses di dunia. Nambah luwih akeh komponen sing dadi komponen integral ing jaringan-fasilitas, nyebabake arus kerja adaptable, sumber daya sing bisa dioperasikake lan kemampuan kanggo gampang ditambahi. Saka awal, Calrec nggawe solusi inovatif sing ngidini para penyiar bisa ngembangake cara kerja lan entuk manfaat luwih saka peralatan. Kanggo solusi audio premium, penyiaran nduwe kepercayaan marang Calrec. Informasi liyane kasedhiya ing calrec.com.

Follow Calrec Audio: www.facebook.com/calrecaudio


AlertMe