Home » Bintang

Bintang

PSSI Sukses Transisi Engineers Komplek American American Idol

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perusahaan ngalahake tantangan COVID-19 kanggo ngirim siaran groundbreaking Kanthi COVID-19 kanthi dramatis ngowahi cara televisi sing diprodhuksi, PSSI Global Services nyelehake keahlian teknik lan manajemen acara langsung kanggo tes kasebut kanggo menehi finale American Idol sing mung siji kanggo pamirsa ing saindenging negoro. Amarga langkah-langkah jarak lan watesan sosial ing kumpul gedhe, para kontes lan hakim ora bisa nemoni siji ...

Read More »

Panyimpen kanggo Workflows adhedhasar Cloud

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Tom Coughlin, Coughlin Associates, Inc., www.tomcoughlin.com Wabah saka COVID-19 nyebabake pembatalan acara NAB 2020 minangka acara fisik ing Las Vegas. Nanging, macem-macem vendor sing mesthi duwe pameran lan nampilake sistem panyimpenan digital lan piranti lunak kanggo macem-macem aplikasi media lan hiburan dipindhah menyang Acara Virtual, diwiwiti ing akhir April lan wulan Juni ...

Read More »

Sistem Kamera Bunder Anyar B & H Njupuk imajinasi ekstra

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Gambar sing gampang bisa ujar akeh, lan njupuk gambar kasebut minangka kunci kanggo komunikasi sing dibutuhake kreatif kanggo ngasilake lan tuwuh khalayak. Sembarang profesional sing kerja ing industri siaran ngerti manawa imajiner ing konten video bisa nyritakake isi informasi marang para pamirsa sing ditargetake. Lan Sistem Kamera Kamera Lengkap anyar B & H, siaran ...

Read More »

Streaming Global: Ningkatake Platform Platform kanthi Tundha, Skala Luwih Ndhuwur, lan TCO murah

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Streaming Global wis nemokke cara kanggo ngirim stream live tundha sing sithik banget ing skala Piala Dunia kanthi nggunakake infrastruktur standar, nalika ngedhunake biaya konvensional kanggo platform lan panyedhiya layanan. Teknologi Paten Global sing dipateni lan paten ditrapake dadi server panyimpenan awan sing gampang dadi server live-streaming ultra cepet, tanpa masang piranti lunak tambahan ing server kasebut. Iki mbisakake urip, linear, OTT, ...

Read More »

Kolam Pandu Dinamik / Teknologi Ardis 'HyperDDP12D anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Konten profesional sing disiarake nggawe prekara, lan uga apa sing bakal dadi presentasi sing apik yaiku piranti keras apa wae produksi produksi pakaryan penyiar ora mung ing jenius kreatif. Nanging sing uga kudu diakoni, yaiku hardware sing ndhukung kiriman presentasi kasebut. Pool dinamis / Ardis Technologies spesialis ing ...

Read More »