Home » News » Mitra kanaleg karo US Broadcast kanggo promosi solusi adhedhasar piranti lunak ing Amerika Utara

Mitra kanaleg karo US Broadcast kanggo promosi solusi adhedhasar piranti lunak ing Amerika Utara


AlertMe

Munich, Jerman, 20 Mei 2020 - Cinegy, pimpinan global kanggo piranti lunak playout siaran ing awan wis ngumumake kemitraan anyar karo Broadcast berbasis AS New Hampshire, distributor siaran sing nggunakake marketing channel lan set skill teknis kanggo ngarang dodolan kanggo pasar Amerika Lor.

Broadcast US CTO Eric Pratt ujar, "Broadcast AS saiki dadi pengecer mbantu bantuan lan pelanggan kanthi tantangan teknis nyambungake alur kerja video lan audio, nggunakake keahliane ing video IP lan produksi remot kanggo ngrampungake masalah. Akhir-akhir iki, kita wis nambah panaliten karo pelanggan sing golek pitulung kanggo jarak jarak antarane para kontributor lan produksi lan kita nemokake solusi adhedhasar piranti lunak Cinegy banget relevan ing wektu iki. "

"Pengangkutan Terpercaya Aman (SRT) kanthi aman," Pratt terus, "minangka teknologi sing bisa digabung karo Cinegy supaya bisa nyukupi kabutuhan ing media, playout, lan manajemen. Bisa nyambungake jangkar warta, papan, lan fasilitas sing adoh kanggo alur kerja produksi penting ing kahanan normal, lan saiki pancen penting. Kajaba iku, macem-macem piranti lunak Cinegy pas karo produk liyane ing kertu baris vendor, nggawe kemitraan sing cocog. "

Direktur Ngatur Cinegy, Co-owner, lan Co-founder Daniella Weigner ujar, "US Broadcast nduwe sejarah sing dawa kanggo makarya karo film, televisi, siaran, lan streaming industri, kanggo organisasi cilik lan gedhe. Dheweke ngerti kabutuhan industri lan mung makili produk lan layanan "sing paling apik" sing menehi nilai nyata kanggo para pelanggan. Kita seneng nambah produk lan keahlian kanggo portopolio pelengkap AS Broadcast. "

Salah sawijining bagean saka portofolio kasebut kanggo kapentingan Amerika Lor yaiku Cinegy TV Pack. Kasedhiyan studio-rega murah, kalebu lisensi lengkap kanggo industri Cinegy sing nduwe piranti lunak playout Cinegy Air PRO kanthi merek merekegeg Titegy, Cinegy Capture, papat saluran saka Cinegy Multiviewer, pemicu video Cinegy Live PRO IP revolusioner. , transcoding ultra modern karo Cinegy Convert lan Cinegy Player, pamuter video pemain sing unggul banget.

Pratt nambahake, "Dhukungan lengkap Cinegy ing saindenging SRT minangka kauntungan utama kanggo pangguna akhir Cinegy sing kita ngarepake bisa dituduhake karo para pelanggan Amérika Lor."

Informasi liyane bisa ditemokake kanthi ngunjungi www.cinegy.com.

###

Babagan Cinegy
Cinegy ngembangake solusi piranti lunak kanggo alihan kerja kolaborasi nyakup IP, panangkapan, panyuntingan lan alat-alat layanan playout, terintegrasi menyang arsip aktif kanggo manajemen aset digital kanthi lengkap. Salah siji saka SaaS, tumpukan maya, awan utawa lokal ing premis, Cinegy yaiku COTS nggunakake hardware IT standar, lan teknologi panyimpenan tanpa daya. Produk-produk Cinegy sing dipercaya, terjangkau, bisa diukur, gampang diganti lan intuisi. Cinegy iku saestu Television Software Defined. Ngunjungi www.cinegy.com kanggo katrangan luwih.

Cinegy PR Kontak:
Jennie Marwick-Evans
Manor Marketing
[Email protected]
+ 44 (0) 7748 636171


AlertMe