Home » News » Codec Comprimato JPEG2000 terintegrasi ing platform QC File Interra Systems

Codec Comprimato JPEG2000 terintegrasi ing platform QC File Interra Systems


AlertMe

BRNO, Republik Ceko, 17 Februari 2021 - Comprimato, spesialis ing enkoding lan transkoding piranti lunak kinerja tinggi, dina iki ngumumake yen wis kerja sama karo kemitraan Interra Systems, panyedhiya global QC video, ngawasi, lan perangkat lunak klasifikasi konten global kanggo industri media digital. Nggunakake Comprimato's JPEG2000 SDK, Interra Systems bakal kalebu tes otomatis kanggo konten 4k sing sugih ing rilis utama sabanjure produk QC otomatis adhedhasar file, BATON.

"SDK decoder JPEG2000 saka Comprimato minangka solusi apik, kalebu ing fitur decoding lan kinerja," ujare Saurabh Jain, Direktur Kemitraan Strategis kanggo Interra Systems. "Kanthi perhatian sing beda ing codec iki, kita yakin manawa Comprimato bisa ngetrapake implementasi paling apik kanggo varian J2K."

Pendekatan Comprimato sing unik kanggo enkoding lan decoding video kualitas dhuwur nggunakake kekuwatan proses GPU standar. Iki ora mung ngidini proses wektu nyata ing hardware standar industri, nanging uga entuk kualitas paling dhuwur kanthi rega sing luwih murah tinimbang pendekatan liyane. Iki uga tegese codec bisa dileksanakake minangka fitur sistem liyane, nggunakake SDK Comprimato lan pendekatan kemitraan kolaboratif.

JPEG2000 umume digunakake kanggo tautan profesional sing bermutu, kayata sirkuit kontribusi (backhaul) ing produksi jarak jauh, minangka sarat sing saya penting. Standar kasebut terus mekar, kanthi varian IMF lan versi output dhuwur. HTJ2K nyepetake JPEG2000 kanthi urutan gedhene, lan program pangembangan terus Comprimato njamin iki bisa dikirim tanpa kompromi kualitas.

"Tujuane kanggo njaga posisi utama ing enkoding lan dekoding, nambah perangkat tambahan nalika ditambahake format lan standar anyar," jlentrehe Jiri Matela, pangadeg lan CEO Comprimato. "Kanthi mangkono pangguna pungkasan mesthi entuk manfaat saka layanan sing paling efisien lan kualitas-driven. Lan karo Interra Systems'BATON, para pelanggan bisa yakin manawa sirkuit wis tampil ing level layanan sing ditemtokake, menehi pengalaman ndeleng sing paling apik. ”

Interra SystemsJain nambahake, "Gawan dhukungan kanggo Comprimato J2K SDK ing solusi BATON ngidini dekoding kinerja dhuwur lan analisis kualitas tuntas kanggo video kualitas murni."Jiri Matela, Komprimato


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!