Home » Bintang » Comrex's EarShot IFB bisa Mudhunake Biaya Produksi

Comrex's EarShot IFB bisa Mudhunake Biaya Produksi


AlertMe

Sembarang produksi profesional sing disiyapake nyoba nyiyapake, mesthine bakal entuk akeh wektu nalika kreatifitas sing dibutuhake kanggo konten. Nanging biaya produksi mung bakal dadi akeh jinis perusahaan chunk kaya Comrex makarya kanggo ngenteni, lan duweke IFBhot IFB minangka salah sawijining alat ing persediaan kanggo mbantu nggawe akeh kreatif sing ana ing ekosistem digital saiki.

About Comrex

Wiwit perusahaan iki didegaké maneh ing taun 1961, Comrex wis dadi salah sawijining pangembangan teknis kanthi nggunakake teknologi anyar lan inovatif kanggo radio lan televisi sadurunge sadurunge main menyang ide. Comrex ngrancang lan mbangun peralatan sing nggunakake teknologi sing paling maju kanggo nyambungake si penyiar karo pamirsa. Perusahaan kasebut kerja kanggo mbangun alat sing bisa dipercaya, sing bisa dipercaya para insinyur supaya bisa digunakake, sanajan siaran sing paling rumit.

Kanggo luwih saka enem puluh taun, Comrex wis ngasilake peralatan siaran paling dhuwur sing digunakake dening profesional radio lan televisi kanthi skala global. Sawetara Comrex iku produk kalebu ACCESS lan BRIC-Link IP sing misuwur ing industri. Piranti kasebut ngladeni macem-macem aplikasi transportasi audio, lan kalebu olahraga play-by-play, voiceover, link studio-transmitter, lan liya-liyane.

LiveShot IP

LiveShot IP video codec minangka industri terikat (utawa IP) ikatan industri, lan menehi video nganggo rong arah, bebarengan karo loro IFB. Iki ndadekake solusi basis hardware newsgathering kanthi lengkap. Kanthi ikatan macem-macem saluran data, lan industri Manajemen Adaptive paling maju ing industri, Comrex iku codec, kalebu Teknologi CrossLock VPN, mbantu nyedhiyakake keaslian sing ora padha karo panyebaran audio lan / utawa kualitas video liwat Internet umum. Perusahaan uga nawakake solusi wawancara tamu kalebu hibrida telpon kanggo POTS lan VoIP uga gerbang audio IP sing diarani Opal kanggo tamu ahli.

The ACCESS lan Link BRIC-Link Codec audio IP nggunakake teknologi transmisi audio canggih kanggo njamin siaran dipercaya liwat jaringan IP sing tantangan. Thanks kanggo pengalaman taun ing IP, Comrex bisa ngembangake Kayaking alat sing bisa nuntut panjaluk unik kanggo ngirim video, kanthi pangembangan LiveShot Teknologi video IP. Lan upaya kasebut kudu ngrampungake teknologi hibrida ponsel karo produk kaya VH2, lan anyar, luwih murah bisa digawe karo produk kaya IFBhot IFB, sing nggawe biaya anggaran kanggo produksi siaran luwih murah.

Comrex's EarShot IFB

Comrex iku IFBhot IFB minangka sistem basis hardware sing nyedhiyakake feed audio langsung marang panelpon. Ing IFBhot IFB menehi siaran program studio live-based lan audio IFB menyang siaran jarak adhedhasar lapangan kayata laporan TV ENG. Udakara 30 panelpon bisa mlebu lan ngrungokake feed audio, sing bisa ngganti nganti 30 garis POTS kanthi kothak siji.

Amarga umume stasiun isih nggunakake garis POTS (Plain Old Telephone System) kanggo nyedhiyakake feed IFB sing, kebutuhan kanggo siaran Televisi kanggo nyuda biaya lan tetep ing anggaran dadi luwih penting, utamane nalika panggunaan garis POTS mung nyebabake akeh dhuwit luwih akeh tinimbang ndadekake. Comrex dibangun ing IFBhot IFB nggawa kekuwatan VoIP (Voice-over-IP) menyang teknologi IFB.

Sawetara fitur saka IFBhot IFB kalebu:

  • Sekawan masukan audio (loro sing bisa dikonfigurasi kanggo IFB)
  • Bisa ngatasi 30 panelpon
  • Feed audio sing bisa dipilih
  • Teknologi VoIP ngirit biaya
  • Nggunakake G.711, lan bisa dikonfigurasi kanggo audio sing luwih apik

Kanggo informasi luwih lengkap babagan IFBhot IFB, riko www.comrex.com / produk / earshot-ifb /.

Apa Comrex Apik Kanggo Industri Broadcast

Nalika nerangake industri siaran, lan kreatifitas sing nyopir, ora ana sing bisa dingerteni manawa ora nggambarake kepiye dilengkapi karo para profesional sing duwe bakat lan macem-macem jeneng merek unik. Perusahaan kaya Comrex sing ngasilake peralatan siaran paling bermutu, lan kanthi tambahan biaya sing luwih fleksibel, para penyiar mung luwih akeh ruang kanggo nggarap prodhuk kanthi kendhungan kurang anggaran sing nahan potensial banget kanggo mbantu konten lan merek sing didhukung.

Kanggo informasi luwih lengkap ing Comrex, ngunjungi, www.comrex.com /.


AlertMe