Home » News » STORY David Orr lan Cramer-Krasselt Tackle Fire and Ice for Rain-X

STORY David Orr lan Cramer-Krasselt Tackle Fire and Ice for Rain-X


AlertMe

David Orr lan lembaga agency CHICAGO- STORY Cramer-Krasselt ndudingake sepasang wiper koco kanggo tes pungkasan ing titik anyar sing apik kanggo Rain-X. Ing iklan, sepasang wiper wesi Rain-X Silicone AdvantEdge sing pisanan diselehake ing pamblokiran Ès banjur dibuwingake nganggo geni gas sing kuat. Minangka banyu lan potongan ungu alon-alon nyemplungake saka blades, tandha swara kasebut yen yen "bisa urip ing kahanan iki, mesthi bakal tetep ana ing awakmu."

Orr nganakaké demonstrasi dramatis kanthi cara praktis. Dheweke dikontrak karo perusahaan Ès Chicago kanggo mbebasake blades ing blok ès 350-pound. Dheweke banjur diblokir ing midair kanthi ranté, diubengi jet gas. "Aku nyambut gawe karo raksasa gedhe lan kita nindakake akeh tes kanggo nemtokake hubungan sing bener antara pamblokiran es lan tembok geni," kandhane Orr.

Demonstrasi ora mung sacara teknis, nyatane. "Bahan sing digunakake yaiku aluminium lan stainless steel, sing uga ngemot lampu," ujare Orr. "Iku katon apik lan mbantu menehi rasa saka eksperimen èlmu."

Orr nyuntikake emosi menyang demo kanthi ngobati blades kaya gladiator. "Ing perawatan, kula nyebataken blades minangka 'pahlawan kita'," wangsulane. "Padha katon, padha tindak menyang senthong lan metu menang. Kita main kanthi gagasan kasebut ing macem-macem cara. Umume nozzles ing jet gas, contone, katon kaya untu, menehi tampilan predator. "

Konsep iki, digawe dening partner agensi Rain-X, Cramer-Krasselt, ngowahi produk sing ditampa dening wong-wong sing dikarepake dadi barang sing penting lan ayu. "Iku tantangan kanggo nggambarake nilai premium super saka jinis prodhuk iki ing cara sing entuk perhatian," nyatake Todd Stone, direktur kreatif eksekutif ing Cramer-Krasselt. "Nanging ide kita, karo David lan eksekusi cetha STORY, nyampurake seni lan sains kanthi cara sing nduduhake kinerja blades"

Kisah nyata diwakili ing Pesisir Timur dening Ilene Silberman (212) 794-9030; Ing Midwest déning Amy McIntyre (312) 550-2554, ing sisih kidul déning Miller + Associates, (954) 563-6004; Ing Southwest dening Gossip !, (214) 288-2813 lan ing West Coast dening Yvette Lubinsky, (310) 827-2626.

Kanggo informasi luwih lengkap, riko Situs jeneng

Credits

Judhul: Fire & Ice

Klien: Rain-X

Agensi: Cramer-Krasselt. Todd Stone, Direktur Creative Director; Sandy DerHovsepian, Direktur Kreatif Mitra; Maxx Valenti, Direktur Seni Senior.

Produksi: STORY. David Orr, Direktur; Mark Androw; Presiden / Eksekutif Produser; Cliff Grant, Produser Eksekutif.


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!