Home » News » Solusi Dalet Entuk sertifikasi Keamanan DPP 2020 kanggo Produksi lan Broadcast

Solusi Dalet Entuk sertifikasi Keamanan DPP 2020 kanggo Produksi lan Broadcast


AlertMe

Paris, Prancis - Mei 20, 2020 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan sing unggul kanggo penyiar lan profesional konten, terus komitmen marang standar keamanan paling dhuwur, sing nggayuh Tandha Keamanan DPP kanggo Produksi lan Broadcast ing 'The Program DPP Menjamin keamanan. Tandha kasebut nyatakake yen kabeh produk lan solusi Dalet dikembangake, dikonfigurasi lan ditrapake miturut praktik paling apik keamanan keamanan DPP ing R&D, safety kode, lan cara operasional. Minangka penerapan inisiatif pematuhan lan keamanan DPP, loro Dalet, lan Ooyala - saiki dadi bagian saka Dalet - wis makarya karo DPP babagan sertifikasi lan inisiatif keamanan wiwit taun 2014. Perusahaan uga entuk sertifikasi ISO / SEC 27001: 2013 ing 2018, entuk penghasilan. praktik keamanan paling dhuwur ing antarane proses pangembangan internal Dalet, garis produk lan prakteke.

"Keamanan mesthi penting banget ing Dalet. Kanthi organisasi media kanthi cepet nggawe operasional supaya bisa kerja saka skenario ing omah, keamanan wis entuk kerentanan sing luwih dhuwur kanggo para pelanggan, "ujare Rami Pinku, Wakil Pengurus Umum Dalet, Operasi R&D. "Komitmen kita kanggo ngasilake lan ngirim solusi sing aman banget sing ngetrapake praktik industri luwih kuat tinimbang sadurunge. Proses keamanan Dalet diwiwiti wiwit kita miwiti ngrampungake solusi nganti wektu sing diwenehake. Kita bangga wis entuk tandha keamanan DPP kanggo solusi amarga iki minangka kriteria utama organisasi media sing investasi ing solusi aliran kerja perusahaan. "

Entuk tandha keamanan DPP nedahake komitmen Dalet kanggo makarya lan netepi praktik paling aman keamanan cyber ing sawetara solusi sing ana. Ngasilake alur kerja pangguna sing luar biasa saka prodhuksi perusahaan menyang persiapan OTT lan rampung distribusi aset, Dalet baris sumber media akreditasi DPP lan solusi siaran, kalebu Dalet Galaxy lima, Platform Media Ooyala Flex lan penawaran SaaS paling anyar Dalet StoreFront, Dalet Media Cortex lan Dalet Galaxy xCloud, nawakake alur kerja sing aman, Sato lan dhuwur banget ing papan lan ing méga.

"Kita seneng yen Dalet dianugerahi tandha DPP kanggo Komoditas Keamanan kanggo Broadcast lan Produksi," ujar Rowan de Pomerai, Kepala Pengiriman & Pertumbuhan DPP. "Nggawe karya sing apik karo Ooyala Flex Media Platform, kabeh produk Dalet saiki dikembangake selaras karo pedoman Keamanan kita, tegese tetep dadi bagean saka komunitas pamikiran sing maju kanthi prilaku nuduhake komitmen sing jelas babagan praktik cybersecurity paling apik, lan muter peran ing mbangun chain sumber media sing luwih aman. "

Babagan program DPP Dhewe kanggo Keamanan

DPP ngluncurake Didhawuhi Keamanan program ing Oktober 2017 kanggo mbantu panyedhiya teknologi maju, ngalahake lan nduduhake komitmen marang praktik keamanan. Peserta dinilai miturut set kontrol sing ketat sing ditrapake ing kategori Produksi, kalebu kabijakan lan prosedur, keamanan fisik, perencanaan insiden, manajemen pemulihan, keamanan IT, kelanjutan bisnis lan wilayah liyane; lan Broadcast, kalebu dokumentasi & uji coba, bukti asli lan kontrol.

Kanggo informasi luwih lengkap pindhah menyang www.dalet.com/platform lan www.thedpp.com/security.

About Dalet Digital Media Systems

Solusi lan layanan Dalet ngaktifake organisasi media nggawe, ngatur lan nyebarake konten kanthi luwih cepet lan luwih efisien, kanthi maksimal nilai aset. Adhedhasar dhasar tangkas, Dalet nawakake alat kolaborasi sing sugih kanggo nggarap alur kerja ujung mburi kanggo warta, olahraga, persiapan program, pasca produksi, arsip lan manajemen konten perusahaan, radio, pendhidhikan, pamrentah lan lembaga.

Platform Dalet bisa diukur lan modular. Dheweke nawakake aplikasi sing ditargetake kanthi kapabilitas utama kanggo ngatasi fungsi kritis cilik kanggo operasi media gedhe - kayata rencana, orkestrasi alur kerja, ingest, katalog, edit, obrolan & notifikasi, transcoding, muter otomatis, distribusi multi-platform lan analytics.

Integrasi saka Ooyala Flex Media Platform mbukak akeh kesempatan kanggo para pelanggan Dalet kanggo nyebarake strategi sukses sing bisa ngatasi pamirsa kanthi distribusi konten konten multi-platform ing pasar sing luwih akeh, kayata olahraga kanggo tim lan liga, merek lan perusahaan organisasi, uga perusahaan Media lan Hiburan kepengin ngukur penawaran digital.

Solusi lan layanan Dalet digunakake ing saindenging jagad kanthi atusan produsen konten lan distributor, kalebu siaran umum (BBC, CBC, Prancis TV, RAI, TV2 Denmark, RFI, Rusia Dina iki, RT Malaysia, SBS Australia, VOA), jaringan komersial lan operator (Canal +, FOX, MBC Dubai, Mediacorp, Fox Sports Australia, Turner Asia, Mediaset, Orange, Charter Spectrum, Warner Bros, Sirius XM Radio), organisasi olahraga (Liga Rugbi Nasional, FIVB, Bundesliga) lan organisasi pamrentah (Parlemen Inggris , NATO, United Nations, Veteran Affairs, NASA).

Dalet diperdagangkan ing bursa saham NYSE-EURONEXT (Eurolist C): ISIN: FR0011026749, Bloomberg DLT: FP, Reuters: DALE.PA.

Dalet® minangka merek dagang kadhaptar saka Dalet Digital Media Systems. Kabeh barang lan merek dagang liyane sing kasebut ing kene kalebu pemilik dhewe-dhewe.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dalet, kunjungi www.dalet.com.


AlertMe