Home » News » Dejero CellSat Njupuk Produksi Remote World Group Racing menyang Level Sabanjure

Dejero CellSat Njupuk Produksi Remote World Group Racing menyang Level Sabanjure


AlertMe

Spesialis racing rok ngedongkrak jangkoan racing ing papan adoh, kanthi tantangan kanthi nggunakake Dejero Kapabilitas campuran jaringan IP IP CellSat

] Waterloo, Ontario, Desember 4, 2018] - Dejero, inovator ing solusi awan-ngatur sing nyedhiyakake transportasi video lan konektivitas internet nalika seluler utawa ing lokasi sing adoh, wis nyiapake CellSat dicampur seluler lan Ku-band IP satelit solusi kanggo World Racing Group (WRG), badan sanctioning premier kanggo trek balap duyung ing Amerika Serikat lan Kanada.

Kapabilitas pencampuran jaringan CellSat telah mengizinkan WRG untuk langsung nyiut 100% dari jadwal balap utamanya, mulai dari tempat lain. Mesthi menehi kualitas video, layanan CellSat ngurangi sumber daya sing dibutuhake, biaya, lan wektu nyetel kanggo WRG. Wiwit nambah CellSat menyang alur kerja ing April 2018, profil media sosial WRG wis tambah akeh, kanthi pertumbuhan eksponensial ing pertandhingan penggemar urip sajrone balapan.

"Thanks kanggo Dejero CellSat, saiki kita bisa urip nganti produksi 125 taun ing Amerika Utara, "terang Brian Dunlap, direktur layanan siaran ing World Racing Group. "Nganti tekan saiki, kita diwatesi dening teknologi mung ngidhoni maksimal acara 50 taun, nomer sing wis kita tambah akeh wiwit kita mulai streaming isi maneh ing 2004. Saiki, kita bisa nyaluraké saben balapan kita kanthi reliably sanajan jaringan selular sesak. "

Peralatan WRG dipasang ing unit produksi seluler 26ft sing mlaku nganti 45,000 mil saben musim. Ing Dejero Layanan konektivitas CellSat migunakake teknologi campuran jaringan cerdas sing nganalisa karakteristik nganti enem sambungan seluler lan Intelsat Sambungan IP Ku-band sacara real-time. Ing Dejero algoritma kanthi otomatis lan kanthi intelligently ngatur bandwidth lan latency fluktuasi, milih path optimal kanggo ngirim paket IP menyang tujuan playout, nggunakake kombinasi seluler lan satelit panyambungan.

CellSat nyambung menyang switcher prodhuksi lengkap sing bisa moto multi-kamera, banjur bali menyang studio produksi utama sing berbasis ing North Carolina. Maksimum 2 wong sing dibutuhake ing situs, karo manning ing meja maneh. Kang bisa nindakake kabeh tugas siaran lan streaming saka ing unit produksi seluler wis ngilangi beban nyetel kabeh piranti metu saka paket penerbangan ing saben acara kanggo WRG.

"The satelit Kapabilitas CellSat wis dadi bagian penting ing kesuksesan kita ing taun iki, amarga padha ngidini kita bisa mandhiri bandwidth seluler sing kasedhiya ing panggon sing adoh, "tambah Dunlap. "Jangkoan selular amarga akeh wong asring dipel dramatically ing wektu utama, utamane nalika wiwitan lomba. Seamlessly rolling over to satelit nggunakake CellSat mid-stream activation, tegese kita ora kudu ngliwati papan nalika mangsa balapan lan bisa nggawa pembalap warta balap paling anyar, urip, saka saben balapan siji. Reliabilitas lan kemampuan kanggo nglakoni luwih akeh, bisa nggarap luwih akeh panggonan kanggo CellSat saestu ngowahi game kanggo WRG. "

CellSat kanthi cerdas nyampuraké panyambungan selular saka sawetara panyedhiya jaringan seluler nganggo IP Ku-band satelit panyambungan saka Intelsat, kanthi andal ngirim bandwidth sing dibutuhake kanggo ngirim video kualitas kanthi cepet ing wektu nyata. Jaringan CellSat sing cepet, bisa diundhuh saka ngendi wae lan wiwit kasedhiya saka panyedhiya tunggal, pengadaan, manajemen lan tagihan sing luwih gampang. Ing Dejero Solusi CellSat kalebu peralatan, piranti lunak, lan layanan konektivitas menyang jaringan CellSat-kabeh bisa dikelola ing méga, lan didukung karo dukungan teknis sing utamané ing industri.

"We are pleased kanggo krungu sing CellSat wis nggedhekake kemampuan produksi remot saka WRG minangka urip lepen balapan saka panggonan ing negara, sing biasane ora duwe serat kanggo ngirim feed," ngendikane Kevin Fernandes, sales VP, Dejero. "Dejero CellSat nyedhiyakake keandalan lan keluwesan sing kudu ngirim stream berkualitas saka lokasi adoh, nalika nyimpen wektu lan sumber daya. "

Kelompok World Racing Group Testimonial Pelanggan

Dejero_Customer_Success_Story_WRG

About Dejero
Mimpin kanthi sesambungan panyambungan sing bisa dipercaya ing ngendi wae, Dejero campuran koneksi internet kanggo ngirim konektivitas sing cepet lan bisa dipercaya dibutuhake kanggo komputasi maya, kolaborasi online, lan pertukaran video lan data sing aman. Kanthi mitra global, Dejero nyedhiyakake peralatan, piranti lunak, layanan konektivitas, layanan awan, lan dhukungan kanggo nyedhiyakake uptime lan bandwidth kritis kanggo sukses organisasi saiki. Berkantor pusat ing Waterloo, Ontario, Kanada, Dejero dipercaya kanggo transportasi video kualitas sing disebar lan konektivitas Internet bandwidth dhuwur ing saindenging jagad. Kanggo informasi luwih lengkap, riko Www.dejero.com.

Babagan Klompok Lumba Dunia
World Racing Group minangka body sanctioning utama kanggo trek balap duyung ing Amerika Serikat lan Kanada. World Racing Group nyakup World Series Outlaws Craftman Sprint Car Series, World Series Outlaws Craftsman Late Model Series, Super DIRTcar Series Modifikasi Big-Block, lan program sanctioning Racing DIRTAR gedhe luwih saka 5,000 balapan saben trek 120.

Kabeh merek dagang sing katon ing kene iku properti saka pihak sing nduweni.


AlertMe