Home » News » Dejero Jaga IRONMAN Australia Nyambung Ing Ketahanan

Dejero Jaga IRONMAN Australia Nyambung Ing Ketahanan


AlertMe

Dejero Pemancar mobile EnGo mbantu kru produksi 2019 IRONMAN Australia ngatasi rupa bumi, logistik acara, lan tantangan jaringan

Waterloo, Ontario, Agustus 13, 2019 - Dejero, inovator ing solusi sing dikelola awan sing nyedhiyakake transportasi video penghargaan Emmy® lan konektivitas Internet nalika mobile utawa ing lokasi sing adoh, bubar nyedhiyakake limang pemancar mobile EnV HEVC lan panrima 4-saluran WayPoint menyang Next Up Digital, kanggo 8- jangkoan kamera kamera balapan profesional ing IRONMAN Australia, ing Port Macquarie liwat saluran media sosial global IRONMAN.

Balapan 2019 IRONMAN Australia kasusun saka 3.8 km renang, kursus bike 180 km, lan kursus 42.2 km. Sabanjure Up Digital ditugasi kanggo nutupi kabeh racing 10 jam sing disiarkan langsung menyang platform Facebook Watch Facebook anyar. Amarga jarak banget lan gerakan sing terus-terusan ing acara kasebut, para kru mbutuhake solusi siaran ponsel sing fleksibel lan dipercaya sing isih bisa ngirim aliran live kualitas tinggi nalika ngetutake para atlit liwat balapan kasebut.

Spesialis siaran lan streaming langsung, Next Up Digital, ditugasake kanggo nemokake solusi lan diselehake DejeroPemancar mobile EnGo liwat uji coba sing angel kanggo njamin jangkoan lan produksi bisa dipercaya amarga orane katrangan gedhe.

"Kita nyedhaki IRONMAN Oceania kanggo nyedhiyakake jangkoan siaran njaba sing lengkap babagan acara sing bakal disebarke jagad iki. Aku ngerti Dejero bakal bisa nampa tugas lan nindakake tes sing bakal ditindakake, nggunakake macem-macem teknologi siaran seluler. Ana cetha manawa Dejero EnGo minangka pilihan sing paling stabil lan pilihan unggul kanggo IRONMAN Australia ing lingkungan balapan sing ditindakake, "ujare Andrew Forster, strategi strategis ing Next Up Digital. "Tantangan tambahan nyedhiyakake cuplikan kualitas siaran langsung menyang macem-macem saluran media sosial yaiku kita yakin manawa bakal ketemu Dejero dening sisih kita. "

"Ngerti yen kita mesthi bisa digunakake ing lingkungan siaran ponsel, sing paling penting kanggo kita yaiku pangiriman teknis lan akses menyang jaringan sing bisa nyengkuyung kabutuhan," ujare Stephen Kane, Manager Produksi, IRONMAN Oceania. "Sadurunge acara kasebut penting banget yen kita mlebu menyang produksi iki ngerti babagan masalah liputan kita bisa uga muncul, amarga kita akeh gumantung ing jaringan seluler. Ngalih liwat macem-macem zona jangkoan ponsel, pengulangan lan antena mesthi bakal dadi tantangan lan Dejero mbantu kita ngatasi kanthi gampang. "

"Nggunakake Dejero kanggo sepisanan tanpa tenaga, aku lungguh maneh lan mirsani gaib kasebut kedadeyan. Broadcasting semual wis suwe nganti pirang-pirang taun lan bakal butuh maneh bisnis kita, kaya sing bakal ditindakake Dejero - amarga linuwih bukti. Dejero stabil, dipercaya, fleksibel lan dikirim kanthi apik sajrone IRONMAN Australia. "terus Stephen.

Dipercaya lan prasaja kanggo digunakake, EnGo dirancang kanggo profesional kontribusi video seluler sing mbutuhake ketangkasan lan versatility. EnGo minangka HEVC sing mampu, pemancar mobile kompak 5G sing siap nduwe video berkualitas tinggi lan ngirim liwat macem-macem sambungan IP supaya bisa dipercaya kualitas gambar luar biasa kanthi laten banget kurang - sanajan ing kahanan jaringan sing tantangan.

"Kita seneng main peran utama ing konektivitas jaringan sing bisa nyebabake jangkoan sukses saka acara 2019 IRONMAN Australia," ujare Todd Schneider, ketua teknologi teknologi, Dejero. "Pemancar ponsel industri kita durung kabukten maneh minangka solusi sing paling dipercaya, fleksibel, lan portabel ing pasar kanggo njamin jangkoan kualitas tinggi ing kahanan sing paling tantangan."

Siaran langsung IRONMAN Australia wis tekan luwih saka 1.5 yuta pamirsa ing dina kapisan lan tuwuh nalika jagad tangi menyang acara kasebut.

###

About Dejero
Mimpin kanthi sesambungan panyambungan sing bisa dipercaya ing ngendi wae, Dejero campuran koneksi internet kanggo ngirim konektivitas sing cepet lan bisa dipercaya dibutuhake kanggo komputasi maya, kolaborasi online, lan pertukaran video lan data sing aman. Kanthi mitra global, Dejero nyedhiyakake peralatan, piranti lunak, layanan konektivitas, layanan awan, lan dhukungan kanggo nyedhiyakake uptime lan bandwidth kritis kanggo sukses organisasi saiki. Berkantor pusat ing Waterloo, Ontario, Kanada, Dejero dipercaya kanggo transportasi video kualitas sing disebar lan konektivitas Internet bandwidth dhuwur ing saindenging jagad. Kanggo informasi luwih lengkap, riko Www.dejero.com.

Kabeh merek dagang sing katon ing kene iku properti saka pihak sing nduweni.


AlertMe