Home » News » Dejero kanggo Ngirim Futeos Bersejarah Bali ing pesawat Angkasa Manungsa saka Lemah Amerika

Dejero kanggo Ngirim Futeos Bersejarah Bali ing pesawat Angkasa Manungsa saka Lemah Amerika


AlertMe

DejeroTeknologi bakal ngaktifake distribusi feed ing jagad macem-macem kamera blumbang kanthi posisi kanggo nutupi sejarah bersejarah menyang International Space Station @ Photo by David Sitak, WJTV ©

Dejero bakal menehi transmisi kritis lan distribusi video IP ing saindenging peluncuran NASA lan SpaceX saka Kennedy Space Center

Waterloo, Ontario, Mei 20, 2020 - Dejero, inovator ing solusi sing dikelola awan sing nyedhiyakake transportasi video penghargaan Emmy® lan konektivitas Internet nalika mobile utawa ing lokasi sing adoh, wis gabung karo konsortium panyedhiya teknologi sing ngirim macem-macem teknologi siaran kanggo mitra media lan Dejero pelanggan, kanggo nggampangake jangkoan NASA lan SpaceX sing diluncurake Mei 27th tanggal astronot AS pertama saka Amerika Serikat wiwit taun 2011.

DejeroTeknologi bakal ngaktifake distribusi feed ing saindenging kamera blumbang kanthi posisi kanggo nutupi peluncuran menyang Stasiun Angkasa Internasional. Panjaluk kanggo ndhukung siaran kasebut teka saka klompok organisasi warta sing golek solusi kanggo menehi liputan peluncuran dinamis nalika ngetutake pedoman jarak sosial ing situs pers NASA.

Setup bakal ngidini DejeroPelanggan stasiun TV kanggo nambah panggunaan kolam renang kamera ing Pusat Angkasa Kennedy kanthi feed kamera terisolasi liyane ing dinane sadurunge mbukak tanpa operator manungsa ing situs kasebut.

Dejero teknologi wis dipasang ing kit siaran rak dipasang portable ing Pusat Spasi Kennedy. Kanggo enkoding sinyal - lan kanggo nggedhekake siaran berkualitas tinggi kanthi intervensi manungsa paling sithik karo syarat panyebaran sosial pandemi COVID-19 sing isih aktif - kit siaran nggunakake rong rak 1U Dejero Encode / pemancar pathWay kanggo kiriman kualitas gambar sing luar biasa kanthi laten.

DejeroJaringan distribusi video MultiPoint IP banjur bakal bisa ngaktifake feed saka macem-macem kamera ing Pusat Spasi Kennedy kanggo bebarengan Dejero pelanggan. Dibangun kanggo skalabilitas, lan dikelola ing awan, MultiPoint nggawe luwih gampang kanggo nuduhake feed video kualitas dhuwur, sedhih, sedhih.

Minangka bagéan saka solusi siaran kolaborasi luwih gedhe nalika diluncurake, Dejero ngaktifake enkoding, transmisi lan distribusi video kanggo kabeh Dejero pelanggan.

Stasiun Florida Lokal WJXT, anggota kolam renang media nggunakake rong Dejero Panampa WayPoint kanggo ngrancang maneh, dekod lan feed output saka Dejero Pemancar PathWay sing ana ing Pusat Spasi Kennedy. "Kita bisa nyedhiyani luwih akeh feed menyang ruangan newsletter karo loro WayPoints saka sadurunge. Kanthi loro, kita duwe total 8 saluran; loro mau bakal darmabakti menyang Pusat Spasi Kennedy. Loro feed sing terus-terusan iki bakal disebar saka WJXT menyang infrastruktur streaming awan (AWS Elemental) kanggo nggunakake platform digital dening kabeh stasiun Graham nalika kasedhiya saka NASA, "ujare Ali Hassan, Asisten Direktur Teknologi, WJXT / WCWJ.

Ing tanggal 27 Mei, astronot NASA Robert Behnken lan Douglas Hurley bakal mabur menyang Stasiun Angkasa Internasional kanggo misi sing ora ditemtokake wektu. Saklawasé dasawarsa nggawe, misi iki minangka uji coba pesawat pertama kanggo usaha aeroangkasa aeroangkasa Elon Musk, lan bakal dadi tes pertama sistem pesawat ruang angkasa ing orbit dening angkasa NASA.

Dejero pelanggan bisa njaluk akses gratis menyang kolam renang ing www.dejero.com/spacexlaunch. Loro sumber sumber NASA bakal kasedhiya kasedhiya ing sing ana Dejero infrastruktur tanggal 25 Mei.

About Dejero
Mimpin kanthi sesambungan panyambungan sing bisa dipercaya ing ngendi wae, Dejero campuran koneksi internet kanggo ngirim konektivitas sing cepet lan bisa dipercaya dibutuhake kanggo komputasi maya, kolaborasi online, lan pertukaran video lan data sing aman. Kanthi mitra global, Dejero nyedhiyakake peralatan, piranti lunak, layanan konektivitas, layanan awan, lan dhukungan kanggo nyedhiyakake uptime lan bandwidth kritis kanggo sukses organisasi saiki. Berkantor pusat ing Waterloo, Ontario, Kanada, Dejero dipercaya kanggo transportasi video kualitas sing disebar lan konektivitas Internet bandwidth dhuwur ing saindenging jagad. Kanggo informasi luwih lengkap, riko Www.dejero.com.

Kabeh merek dagang sing katon ing kene iku properti saka pihak sing nduweni.


AlertMe