Home » News » Desain Blackmagic Ngumumake New ATEM Mini Pro ISO

Desain Blackmagic Ngumumake New ATEM Mini Pro ISO


AlertMe

Fremont, CA, USA - Kamis 30 Juli 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake ATEM Mini Pro ISO, produksi produksi produksi murah sing murah kanthi mesin rekaman aliran 5 anyar sing ngidini kabeh masukan video direkam ngidini produksi langsung diowahi sawise acara kasebut. Iki ngidini pangguna entuk feed resik kabeh masukan lan nggunakake fitur cam-cam piranti lunak edit kanggo mengko diowahi. ATEM Mini Pro ISO uga nyathet kabeh file audio, grafis media kolam lan file proyek DaVinci Resolve, saengga produksi langsung bisa dibukak lan diowahi kanthi klik siji!

ATEM Mini Pro ISO kasedhiya langsung saka Desain Blackmagic reseller sak donya kanggo US $ 895.

Pemindah ATEM Mini nggampangake prodhuksi kamera multi profesional kanggo streaming langsung menyang YouTube lan presentasi bisnis inovatif nggunakake Skype utawa Zoom. Sambungake ATEM Mini lan pelanggan bisa ngoper langsung ing antarane 4 input kamera video kualitas kanggo gambar kualitas sing dramatik. Utawa sambungake komputer kanggo slide PowerPoint utawa nyenengake game. Sing dibangun ing DVE ngidini gambar apik ing efek gambar, sampurna kanggo komentar.

Ana uga macem-macem efek video. Kabeh model Mini ATEM duwe USB sing bisa digunakake kaya webcam supaya para pelanggan bisa nggunakake piranti lunak streaming nalika model ATEM Mini Pro nambah streaming live lan rekaman ing disk USB. Ana uga HDMI metu kanggo proyektor. Input mikropon ngidini desktop lan lapel kualitas dhuwur kanggo wawancara lan presentasi.

Kompak ATEM Mini kabeh ing siji desain kalebu panel kontrol uga sambungan. Panel ngarep kalebu tombol gampang digunakake kanggo milih sumber, efek video lan transisi. Ing model model ATEM Mini Pro uga entuk tombol kanggo rekaman lan kontrol streaming uga tombol pilihan output supaya pelanggan ngganti output video ing antarane kamera, program lan multiview. Ing panel mburi ana HDMI sambungan kanggo kamera utawa komputer, input mikropon ekstra, USB kanggo webcam lan liya-liyane HDMI Output "aux" kanggo video program.

Model iki nambah rekaman nganti 5 aliran video H.264 sing kapisah ing wektu nyata. Iki minangka feed resik kabeh masukan lan ditambahake program langsung. File file DaVinci Resolve uga disimpen supaya pelanggan bisa mbukak produksi live kanggo nyetel suntingan, pangowahan, audio remix lan nambah koreksi warna.

Model ATEM Mini Pro ISO ngidini para pelanggan nyunting acara langsung amarga bisa ngrekam 5 video stream, kalebu feed resik kabeh masukan lan rekaman program, sekaligus. Gambar blumbang media sing digunakake uga disimpen karo file video. File video kalebu tag metadata kayata timecode lan nomer kamera sing diselarasake. Bayangake maneh nyunting pertunjukan kasebut kanthi gelar, efek lan grafis warna anyar. Malah sumber audio kabeh kacathet supaya para pelanggan bisa nggedhekake audio kanthi profesional.

Ora ana penukar sing luwih gampang digunakake, amarga para pelanggan mung menet tombol input sing diwenehi label 1 nganti 4 ing panel ngarep kanggo dipotong ing antarane sumber video. Pelanggan bisa milih ing antarane pemotong utawa efek transisi kanthi milih tombol sing dipotong utawa otomatis. Boten kados potongan, tombol otomatis ngandhani ATEM Mini nggunakake efek video nalika ngganti masukan. Pelanggan bisa milih saka transisi sing nyenengake kayata bubar, utawa efek sing luwih dramatis kayata dicelup ing warna, remet DVE lan DVE push. DVE sampurna kanggo gambar ing efek gambar lan pelanggan langsung bisa nyetel posisi gambar sing beda-beda.

Kanthi 4 mandhiri HDMI input, pelanggan bisa nyambung nganti 4 kamera video berkualitas tinggi. Kabeh sumber video bakal nyelarasake maneh menyang switcher yen bisa digunakake ing standar video sing beda-beda supaya pelanggan ora kuwatir manawa nyambungake piranti video amarga kabeh mung bisa digunakake. Bayangake yen nggunakake kamampuan lampu sing murah kanggo kamera sing luwih apik kanggo produksi teater, pahargyan, konser sekolah lan video musik.

Model ATEM Mini Pro wis dibangun ing mesin streaming hardware kanggo streaming live liwat sambungan ethernet. Tegese para pelanggan bisa urip stream menyang YouTube, Facebook lan Twitch kanthi luwih apik, tanpa nggawe rontog lan setelan sing luwih gampang. Mung pilih layanan streaming lan ketik tombol streaming. Ana palette ing Kontrol Software ATEM kanggo persiyapan streaming, ditambah status streaming uga ditampilake ing multiview. Status streaming gampang dingerteni amarga indikator tingkat data nuduhake kecepatan internet sing dibutuhake kanggo format video sing digunakake.

Model ATEM Mini Pro uga ndhukung rekaman langsung saka data streaming menyang disk USB USB. Tegese pelanggan entuk rekaman sing dawa banget ing file video H.264 sing padha karo audio AAC sing ditrapake para pelanggan, saengga para pelanggan bisa langsung ngunggah menyang situs video online, kayata YouTube lan Vimeo. ATEM Mini Pro ndhukung macem-macem disk nalika digunakake ing hub USB utawa Blackmagic MultiDock, saengga nalika disk ngisi rekaman bisa terus disk kapindho kanggo rekaman tanpa henti. Setelan rekaman lan pilihan disk wis disetel ing ATEM Software Control lan ana tampilan status cathetan ing dibangun ing multiview.

Kanggo njamin kompatibilitas maksimal, ATEM Mini nampilake sambungan USB sing makarya minangka sumber webcam sing sederhana. Tegese para pelanggan bisa pas lan bisa ngupayakake piranti lunak video. Piranti lunak ditliti mikirake ATEM Mini minangka webcam sing umum, nanging saestu dadi produksi produksi langsung. Sing njamin kompatibilitas lengkap karo piranti lunak video lan kanthi kualitas 1080HD kanthi resolusi lengkap. ATEM Mini bisa digunakake karo piranti lunak lan platform kayata Open Broadcaster, XSplit Broadcaster, YouTube Live, Facebook Live, Skype, Zoom, Twitch, Periskope, Livestream, Wirecast lan liya-liyane.

Saben 4 HDMI input nampilake standar konverter khusus. Tegese ATEM Mini bakal kanthi otomatis ngonversi sumber 1080p, 1080i lan 720p dadi standar video penukar kasebut. Ing HDMI output minangka output "aux" sejatine supaya para pelanggan bisa ngresiki saben wong HDMI input utawa program kanggo output iki. Yen pangguna nggunakake program / pratinjau switch, ing HDMI bisa dipilih kanggo pratinjau, utawa ing model Mini Pro ATEM, bisa dipilih kanggo nampilake multiview lengkap.

Aplikasi Kontrol ATEM mbukak kunci daya sing ora ndhelikake ATEM Mini lan ngidini akses menyang saben fitur ing switch. ATEM Software Control duwe antarmuka pangguna switch visual karo palet parameter kanggo nggawe pangaturan cepet. Sanajan para pelanggan biasane bisa nyambung liwat USB, yen pelanggan nyambung nggunakake Ethernet, bisa uga kanggo pangguna macem-macem nyambung menyang ATEM Mini nggunakake salinan ATEM Software Control sing beda ing komputer.

Sing dibangun ing "kolam media" ngidini loading nganti 20 grafis RGBA kualitas siaran kapisah kanggo judhul, piring lan logo. Grafis bisa dimuat liwat Kontrol Software ATEM utawa diundhuh langsung saka Photoshop nggunakake plug-in ATEM Photoshop.

Kanggo warta utawa karya presentasi sing dipasang, ATEM Mini sampurna amarga duwe ATEM Advanced Chroma Key sing ana ditambah tombol tombol linear mudhun. Pelanggan bisa uga nggunakake kanggo overlay judhul kanthi nggawe grafis kanthi latar mburi ijo utawa biru lan tombol bakal ngalahake ijo lan nggawe latar mburi transparan.

Nalika nindakake prodhuksi langsung luwih gedhe kanthi macem-macem kamera, migunani banget kanggo ndeleng kabeh sumber video kanthi bebarengan ing monitor tunggal. Model ATEM Mini Pro kalebu multiview profesional sing ngidini pelanggan ndeleng kabeh 4 masukan video, ditambah pratinjau lan program kanthi siji HDMI televisi utawa monitor. Saben tampilan kamera kalebu indikator tally saengga para pelanggan ngerti kapan saben sumber ana ing udhara, lan saben tampilan uga duwe label khusus lan meter audio. Pelanggan uga bisa ndeleng pamuter media supaya para pelanggan ngerti apa grafis sing dipilih. Ditambah uga multiview kalebu status kanggo rekaman, streaming lan mixer audio Fairlight.

Kanthi mixer audio Fairlight sing digawe, ATEM Mini nggampangake nindakake percampuran swara langsung sing kompleks. Campur internal nampilake jumlah 12 saluran supaya pelanggan bisa nyampur audio saka kabeh sumber. Sing audio saka kabeh HDMI sumber lan 2 input mic stereo. Saben saluran input nampilake kualitas 6 band parametrik EQ lan kompresor, limiter, expander lan gapura swara uga panning lengkap.

"Model anyar ATEM Mini iki minangka inovasi sejatine aliran kerja. Kaping pisanan, produksi langsung wis Integrasi menyang alur kerja suntingan produksi produksi. Ora mung iku, nanging integrasi Blackmagic RAW, kita bisa nggunakake file ISO sing kacathet ing switcher, utawa file sing direkam ing kamera. " jarene Grant Petty, Desain Blackmagic CEO. "Yaiku aliran film RAW, alur kerja produksi produksi lan alur kerja produksi langsung kabeh terpadu sapisanan! Bayangake nglakoni Ultra HD master lengkap warna master saka rega murah sithik HD ngalih. Apik banget lan bakal ngasilake aliran kerja anyar kanggo industri televisi! "

Fitur ATEM Mini Pro ISO

  • Ndhaptar desain adhedhasar panel kontrol miniatur.
  • Dibangun dhukungan kanggo ngrekam saben input minangka file ISO sing kapisah.
  • Simpen DaVinci Rampung file proyek kanggo 1 klik suntingan produksi langsung.
  • Ndhukung nyambungake menyang kamera utawa komputer 4.
  • Live streaming liwat Ethernet didhukung ing ATEM Mini Pro.
  • Output USB beroperasi minangka webcam lan ndhukung kabeh piranti lunak video.
  • Standar kanthi otomatis ngowahi lan ngowahi maneh kabeh HDMI input.
  • Kalebu Sistem Kontrol Software ATEM gratis kanggo Mac lan Windows.
  • Media internal kanggo grafis 20 RGBA kanggo judhul, piring lan logo.
  • Kalebu ATEM Key Chroma Advanced kanggo karya layar ijo / biru.
  • Multiview ngidini ngawasi kabeh kamera ing ATEM Mini Pro.
  • Audio mixer ndhukung limiter, kompresor, 6 band EQ lan liya-liyane!

Kasedhiyan lan Price

ATEM Mini Pro ISO kasedhiya saiki kanggo US $ 895, ora kalebu tugas lan pajak lokal, saka Desain Blackmagic reseller donya.

Pencet Photography

Foto produk saka ATEM Mini Pro ISO, uga liya-liyane Desain Blackmagic produk, kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

Prakawis Blackmagic Design

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.


AlertMe