Home » News » Desain Blackmagic Ngumumake Jembatan Aliran ATEM Anyar

Desain Blackmagic Ngumumake Jembatan Aliran ATEM Anyar


AlertMe

Fremont, CA, USA - Kamis 30 Juli 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake ATEM Streaming Bridge, konverter anyar sing nemtokake stream langsung saka sembarang model model ATEM Mini Pro lan ngowahi maneh menyang SDI lan HDMI video. Kauntungan saka ATEM Streaming Bridge yaiku penyiar bisa nggunakake kanggo nyambungake link video bermutu kanthi langsung saka studio ATEM Mini Pro. Iki ngidini penyiar ngakses bakat, jagad kabeh. Aliran video ATEM Mini Pro luwih kualitas tinimbang piranti lunak konferensi sing gampang, saengga para pelanggan entuk kualitas siaran, resik saka logo pembakar piranti lunak streaming.

ATEM Streaming Bridge bakal kasedhiya ing wulan Agustus wiwit Desain Blackmagic reseller sak donya kanggo US $ 245.

ATEM Streaming Bridge minangka konverter video sing ngidini pelanggan nampa stream H.264 saka Pro mini ATEM lan dikonversi maneh menyang SDI lan HDMI video. Iki tegese para pelanggan bisa ngirim video menyang lokasi sing adoh ing sekitar jaringan Ethernet lokal, utawa liwat internet kanthi global. Sampeyan bisa uga amarga nggunakake codec H.264 sing luwih dhuwur kanggo tingkat data sing murah banget. Bayangake para penyiar lan blogger sing ngupayakake acara lan nggawe jaringan global studio siaran remot ATEM Mini Pro. Persiyapan gampang amarga piranti lunak ATEM bisa nggawe file persiyapan sing bisa dikirim email menyang studio ATEM Mini Pro sing adoh. ATEM Streaming Bridge minangka cara sing sampurna kanggo nggunakake ATEM Mini Pro minangka studio siaran remot.

Pemindah ATEM Mini nggampangake prodhuksi kamera multi profesional kanggo streaming langsung menyang YouTube lan presentasi bisnis inovatif nggunakake Skype utawa Zoom. Sambungake ATEM Mini lan pelanggan bisa ngoper langsung ing antarane 4 input kamera video kualitas kanggo gambar kualitas sing dramatik. Utawa sambungake komputer kanggo slide PowerPoint utawa nyenengake game. Sing dibangun ing DVE ngidini gambar apik ing efek gambar, sampurna kanggo komentar. Ana uga macem-macem efek video. Kabeh model ATEM Mini Pro duwe streaming langsung sing bisa digunakake kanggo nyambung langsung menyang Bridge ATEM Streaming. Ana uga HDMI metu kanggo proyektor. Input mikropon ngidini desktop lan lapel kualitas dhuwur kanggo wawancara lan presentasi.

"Iki minangka konverter sing nyenengake amarga ngidini si penyiar nggabungake karo kolam renang bakat para ahli blog ahli donya kanthi studio basis ATEM Mini Pro. Pranala aliran streaming kualitas supaya blogger ora kudu nampa piranti lunak streaming kualitas rendah kanthi logo sing diobong. Jembatan ATEM Streaming uga bisa digunakake ing jaringan lokal supaya tumindak minangka konverter IP lan pelanggan bisa nyambung menyang televisi gedhe lan proyektor video ing ruang umum. ” jarene Grant Petty, Desain Blackmagic CEO. "Aku rumangsa apik banget. Bayangake jagad studio sing ana jaringan ATEM Mini Pro lan penyiar kabeh nyambungake kanthi kualitas siaran! Apa jagad kreatif banget! "

Kasedhiyan lan Price

ATEM Streaming Bridge bakal kasedhiya ing wulan Agustus kanthi biaya AS $ 245, ora kalebu tugas, saka Desain Blackmagic reseller donya.

Pencet Photography

Foto produk saka Bridge ATEM Streaming, uga liya-liyane Desain Blackmagic produk, kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

Prakawis Blackmagic Design

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.


AlertMe