Home » News » Desain Blackmagic Ngumumake Kamera Blackmagic Pocket Cinema Baru 6K Pro

Desain Blackmagic Ngumumake Kamera Blackmagic Pocket Cinema Baru 6K Pro


AlertMe

 

Model Pocket Cinema Camera 6K kanthi filter ND built, layar HDR sing luwes, ilmu warna Gen 5, batere luwih gedhe lan jendela bidik opsional!

Fremont, CA, USA - Rebo, 17 Februari 2021 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro, model anyar sing luwih kuat sing nyakup fitur kanggo film digital mewah. Model anyar iki kalebu layar tutul HDR sing luwih luwes 1,500 nit, dibangun ing saringan ND, batere luwih gedhe, ditambah dhukungan kanggo jendela bidik elektronik opsional. Model iki uga kalebu ilmu warna 5 generasi paling anyar, sensor gambar Super 35 HDR kanthi 13 titik jarak dinamis, ISO asli dobel 25,600 lan lensa EF sing populer.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro kasedhiya langsung saka Desain Blackmagic reseller sak donya kanggo US $ 2,495.

Desain elegan saka Blackmagic Pocket Cinema Camera ngemot pirang-pirang fitur film digital mewah dadi desain genggam, miniatur. Digawe saka komposit polikarbonat serat karbon ringan, kamera kasebut nduweni handgrip multifungsi kanthi kabeh kontrol kanggo ngrekam, ISO, WB lan sudut rana ing pucuk driji. Amarga iku kamera film digital sing canggih, sensor dirancang kanggo nyuda swara termal saengga bayangan sing luwih resik lan ISO sing luwih dhuwur. Ditambah LCD 5 inci gedhe supaya bisa fokus kanthi sampurna ing resolusi 4K lan 6K.

Nampilake sensor 6144 x 3456 Super 35 sing luwih gedhe lan lensa EF, Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K ngidini pelanggan nggunakake lensa fotografi EF sing luwih gedhe kanggo nggawe gambar sinematik kanthi ambane lapangan sing cethek, saengga latar mburi sing kurang fokus lan efek bokeh sing apik.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro kalebu fitur pro tambahan kayata saringan ND stop 2, 4 lan 6, LCD HDR miring sing bisa disetel kanthi 1500 nits padhang sing cocog digunakake ing suryo srengenge sing padhang. Uga kalebu loro input audio XLR mini lan batere gaya NP-F570 sing luwih gedhe.

Apa pangguna njupuk gambar srengenge sing padhang utawa meh ora ana cahya, 13 titik jarak dinamis kanthi ISO asli dobel nganti 25,600 nyedhiyakake gambar swara sedhep ing kabeh kahanan cahya. Ditambah model 6K nampilake sensor Super 35 sing luwih gedhe sing ngidini njupuk nganggo ambane lapangan lan lensa anamorf sing cethek. Kabeh model ngidini pelanggan njupuk nganti 60 fps kanthi resolusi lengkap utawa 120 fps jendhela. Sensor apik tenan sing digabung karo ilmu warna Blackmagic tegese pelanggan entuk teknologi pencitraan sing padha karo kamera film digital sing paling larang.

Model 6K nampilake lensa lensa EF saengga para pelanggan bisa nggunakake lensa sing wis diduweni saka kamera liyane kayata DSLR, URSA Mini Pro utawa malah Blackmagic Cinema Camera asli. Pelanggan bisa nggunakake lensa fotografi sing umum kasedhiya sing nyedhiyakake pilihan kreatif sing apik lan efek lensa kualitas film sing apik. Pemasangan lensa aktif ngidini pelanggan nyetel fokus lan iris saka tombol ing kamera utawa layar tutul.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro nampilake filter IR ND bermotor sing bermotif supaya pelanggan bisa nyuda jumlah cahya sing cepet mlebu kamera. Dirancang kanggo cocog karo colorimetry lan ilmu warna kamera, saringan mandheg 2, 4 lan 6 nyedhiyakake pelanggan kanthi lintang tambahan sanajan ana ing cahya sing angel. Filter IR dirancang kanggo nyaring dawa gelombang optik lan IR kanthi merata, ngilangi kontaminasi IR ing gambar. Tombol aktivasi dununge ing sisih mburi awak kamera, diselehake jempol saka genggeman tangan multi fungsi. Setelan saringan pangguna sing bisa dipilih bisa uga ditampilake minangka nomer ND, nyuda mandheg utawa fraksi ing LCD.

Kamera Pocket Cinema nampilake ISO asli dobel nganti 25,600, tegese dioptimalake kanggo minimalake gandum utawa swara ing gambar, nalika njaga sensor kanthi lengkap. ISO asli 400 sing cocog kanggo adegan kanthi lampu sing wis disetel. Keuntungan disetel kanthi otomatis nalika pelanggan nyetel setelan ISO, mula gampang njupuk gambar sing apik yen pelanggan ora duwe wektu kanggo nyiyapake lampu.

Cathetan Kamera Pocket Cinema Blackmagic nggunakake format file mbukak standar supaya pelanggan ora kudu mbuwang media transkoding wektu. Ngrekam bisa digunakake ing file Apple ProRes 10-bit standar industri ing kabeh format nganti 4K utawa RAW Blackmagic 12-bit ing kabeh format nganti 6K. Pangembang bisa ndownload lan nggunakake Blackmagic RAW SDK gratis kanggo nambah dhukungan menyang lamarane. Paling apik kabeh file media bisa digunakake ing kabeh sistem operasi plus pelanggan bisa format kertu media lan disk ing HFS + kanggo Mac lan ExFAT kanggo Windows.

Blackmagic Pocket Cinema Camera nampilake layar demek 5 inci sing gedhe lan luwih gampang supaya para pelanggan bisa nggawe bingkai lan fokus kanthi akurat. Ing layar overlay nuduhake parameter status lan rekam, histogram, indikator puncak fokus, level, pandhuan bingkai lan liya-liyane. Monitor Pocket Cinema Camera 6K Pro LCD minangka tampilan HDR sing luwih maju sing bisa miring munggah lan mudhun dadi gampang ngawasi tembakan saka posisi apa wae. Ditambah tampilan HDR model 6K Pro kanthi 1500 nits padhang, sing cocog digunakake ing srengenge sing padhang.

Nampilake ilmu warna 5 generasi sing padha karo URSA Mini Pro 12K sing paling dhuwur, Pocket Cinema Camera 6K Pro nyedhiyakake kemajuan kualitas gambar kanthi nada kulit sing apik lan akurat lan warna sing setya ing saben gambar. Pelanggan entuk kurva gamma 12-bit sing dinamis sing dirancang kanggo njupuk data warna liyane ing sorotan lan bayangan, kanggo gambar sing luwih apik. Ilmu warna uga nangani sawetara pangolahan gambar RAW Blackmagic sing kompleks, saengga data warna lan kisaran dinamis saka sensor disimpen liwat metadata sing bisa digunakake pelanggan sajrone produksi pasca.

Pocket Cinema Camera 6K Pro ndhukung jendela bidik opsional kanggo nggawe njobo lan njupuk genggam kanthi akurat lan gampang. Pelanggan entuk tampilan OLED warna 1280 x 960 kualitas tinggi sing dipasang kanthi sensor jarak, sensor kaca 4 unsur kanggo akurasi sing luar biasa kanthi -4 nganti +4 imbuhan fokus. Bagan fokus digital sing digawe njamin pelanggan entuk persiyapan fokus viewfinder sing sampurna. Pelanggan uga bisa ndeleng informasi status kritis kayata pandhuan bingkai. Pocket Cinema Camera Pro EVF nyambung kanthi cepet menyang Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro liwat konektor siji. Tampilan bidik duwe kisaran putar 70 derajat lan dilengkapi 4 macem-macem jinis eyecup kanggo mripat kiwa lan tengen.

Kamera Blackmagic Pocket Cinema nampilake input mini XLR kanthi 48 volt tenaga hantu kanggo nyambungake mikropon profesional kayata mikrofon lapom lan boom. Model 6K Pro nduweni 2 sambungan XLR mini, saéngga pelanggan bisa ngrekam 2 trek audio kapisah nggunakake 2 mics, tanpa mixer eksternal. Papat sing dibangun ing mic duwe lantai swara sing sithik banget lan kejut lan tahan angin, njupuk swara apik ing endi wae. Uga ana input audio 3.5mm kanggo nyambungake mikropon kamera video, uga speaker internal kanggo puter maneh lan jack headphone 3.5mm.

Kamera Blackmagic Pocket Cinema 4K lan 6K nggunakake batre jinis LP-E6 sing bisa dicopot nalika model 6K Pro nggunakake batere NP-F570 sing luwih gedhe. Konektor daya DC sing dikunci digunakake dadi pelanggan ora kudu kuwatir yen kelangan tenaga nalika njupuk. Ditambahake paket plug AC sing bisa nyepetake kamera lan ngisi daya batere kanthi bebarengan. Malah port ekspansi USB-C bisa ngisi daya batere, saengga pelanggan bisa nggunakake paket batere portebel, pangisi daya ponsel utawa laptop. Genggeman batere opsional ngidini pelanggan nambah batere ekstra kanggo nambah kekuwatan kamera kanthi dramatis supaya pelanggan bisa tetep motret sedina muput.

Kabeh model Pocket Cinema Camera kalebu versi lengkap DaVinci Resolve Studio, yaiku piranti lunak sing padha digunakake ing Hollywood kanggo nggawe film fitur mewah, acara televisi episodik, iklan lan liya-liyane. DaVinci Resolve nampilake kaca potong anyar kanthi alat editing sing cerdas lan fitur anyar inovatif sing dirancang kanggo mbantu para pelanggan nemokake rekaman sing dikarepake pelanggan kanthi cepet, nyunting bebarengan lan ngasilake kanthi cepet. Saliyane kaca potong anyar, para pelanggan uga entuk editing profesional legendaris DaVinci, koreksi warna canggih, postingan audio lan alat efek visual, kabeh ana ing siji aplikasi piranti lunak.

"Kanthi Pocket Cinema Camera 6K Pro, kita pengin nyakup kabeh fitur canggih saka kamera film digital menyang desain Pocket Cinema Camera," ujare Grant Petty, Desain Blackmagic CEO “Iki tegese sampeyan entuk solusi film digital sing bisa banget portabel nanging nganggo kabeh fitur canggih kaya saringan ND sing apik tenan, viewfinder opsional lan layar demek HDR sing padhang. Kita mikir digital kita Pembuat film pelanggan bakal seneng! ”

Fitur Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro

  • Dirancang saka komposit karbon karboncarcarate.
  • 6144 x 3456 sensor kanthi 13 titik lan dobel ISO asli nganti 25,600.
  • Kompatibel karo macem-macem lensa EF populer.
  • Dibangun ing filter bermotor 2, 4 lan 6 mandheg.
  • Nganti 25,600 ISO kanggo kinerja cahya remeng banget.
  • Format file mbukak standar sing kompatibel karo piranti lunak populer.
  • Luwes, layar LCD HDR 1500 nit.
  • Kalebu Blackmagic Generation 5 Science Science color.
  • Opsional Blackmagic Pocket Cinema Camera Pro EVF.
  • Input mini XLR profesional kanthi tenaga phantom 48 volt.
  • Batere NP-F570 luwih gedhe, Blackmagic Pocket Camera Battery Pro Grip.
  • Kalebu DaVinci Resolve Studio lengkap kanggo produksi pos.

Kasedhiyan lan Price

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro saiki kasedhiya kanthi rega US $ 2,495, ora kalebu bea lan pajak lokal, saka Desain Blackmagic reseller donya.

Pencet Photography

Foto produk Kamera Blackmagic Pocket Cinema 6K Pro, uga kabeh liyane Desain Blackmagic produk, kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

About Desain Blackmagic

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984.

Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!