Home » News » Desain Blackmagic Ngumumake ATEM Mini Extreme

Desain Blackmagic Ngumumake ATEM Mini Extreme


AlertMe

Model ATEM Mini sing luwih kuat kalebu 8 input, 6 DVE,
4 kunci kroma, 16 arah multiview, 2 tombol hilir, 2 pamuter media lan liya-liyane!

Fremont, CA, USA - Rebo, 17 Februari 2021 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake ATEM Mini Extreme, model anyar sing luwih gedhe saka alat ganti produksi ATEM Mini kita. Model anyar iki minangka alat ganti 1 M / E paling canggih sing nampilake 8 input, 4 ATEM Advanced Chroma Keyers, total 6 DVE independen, 2 pemain media, 2 kunci hilir, 16 arah multiview, 2 sambungan USB lan macem-macem HDMI output aux. Uga ana model ATEM Mini Extreme ISO anyar sing nyakup kabeh fitur kuat kasebut ditambah mesin rekaman sing luwih kuat sing bisa ngrekam kabeh 8 input plus program kanthi total 9 aliran rekaman. Kaloro model anyar kalebu mesin streaming kualitas siaran kanggo streaming langsung menyang YouTube, Facebook, Twitter lan liya-liyane.

ATEM Mini Extreme lan ATEM Mini Extreme ISO kasedhiya langsung saka Desain Blackmagic pengecer ing saindenging jagad AS $ 995.

Pengalih ATEM Mini gampang nggawe produksi multi kamera profesional kanggo streaming langsung menyang YouTube lan presentasi bisnis inovatif nggunakake Skype utawa Zoom. Cukup sambungake ATEM Mini lan pelanggan bisa ngoper langsung nganti 8 input kamera video kanthi kualitas apik kanggo gambar sing luwih apik kanthi dramatis. Utawa sambungake komputer kanggo slide slide PowerPoint utawa konsol game. DVE sing dibangun ngidini gambar sing apik ing efek gambar, cocok kanggo komentar.

Ana akeh efek video uga. Kabeh model ATEM Mini duwe USB sing bisa digunakake kaya webcam dadi pelanggan bisa nggunakake piranti lunak streaming apa wae nalika model ATEM Mini Pro lan ATEM Mini Extreme nambah streaming langsung lan rekaman ing disk USB. Uga ana HDMI metu kanggo proyektor. Input mikropon ngidini desktop lan lapel kualitas dhuwur kanggo wawancara lan presentasi.

ATEM Mini kompak kabeh ana ing siji desain kalebu panel kontrol uga sambungan. Panel ngarep kalebu tombol sing gampang digunakake kanggo milih sumber, efek video lan transisi. Tombol sumber gedhe dadi bisa digunakake kanthi dirasakake, supaya presenter ngalih. Pelanggan malah entuk tombol kanggo nyampur audio. Ing model ATEM Mini Pro lan Extreme, pelanggan uga entuk tombol kanggo ngrekam lan ngontrol streaming, uga tombol pilihan output sing ngidini para pelanggan ngowahi output video ing antarane kamera, program lan multiview. Ing panel mburi ana HDMI sambungan kanggo kamera utawa komputer, input mikropon ekstra, USB kanggo webcam lan liya-liyane HDMI Output "aux" kanggo video program.

Model ATEM Mini Pro lan ATEM Mini Extreme duwe mesin streaming hardware kanggo streaming langsung liwat sambungan ethernet. Iki tegese pelanggan bisa langsung stream menyang YouTube, Facebook lan Twitch kanthi kualitas sing luwih apik, tanpa bingkai sing mudhun lan setelan sing luwih gampang. Cukup pilih layanan streaming banjur ketik tombol streaming. Ana palet ing Kontrol Piranti Lunak ATEM kanggo persiyapan streaming, plus status streaming uga ditampilake ing multiview. Status streaming gampang dingerteni amarga indikator tarif data nuduhake kacepetan internet sing dibutuhake kanggo pangguna format video sing digunakake. Yen pangguna kanthi teknis, pelanggan bisa nganyari profil streaming ing file setelan XML kanggo mbukak layanan anyar.

Yen pangguna nindakake produksi langsung ing lokasi, model ATEM Mini Pro lan Extreme ndhukung nyambungake telpon Apple utawa Android menyang port USB kanggo nggunakake data seluler. Iki uga serep sing apik kanggo sambungan Ethernet utama. Nyambungake telpon bisa digunakake karo telpon 5G paling anyar kanthi kacepetan uga telpon 4G sing luwih umum. Pengalih ATEM kanthi otomatis bakal ndeteksi nalika telpon wis nyambung lan ngalih sambungan internet kanggo nggunakake, ngilangi kebutuhan kanggo ngganti setelan. Yen wis nyambung, telpon bakal urip saka port USB supaya tetep diisi daya saka saklar. Kanthi nggunakake jaringan telpon lan data seluler, ATEM Mini Pro lan ATEM Mini Extreme dadi solusi produksi seluler sing sampurna.

Model ATEM Mini Pro lan Extreme uga ndhukung rekaman langsung data streaming menyang disk flash USB. Iki tegese pelanggan entuk rekaman sing dawa banget ing file video H.264 sing padha karo audio AAC sing diunggahake pelanggan, saengga pelanggan bisa langsung ngunggah menyang situs video online, kayata YouTube utawa Vimeo. Ngrekam macem-macem disk uga didhukung liwat hub USB utawa Blackmagic MultiDock, dadi nalika disk ngisi rekaman bisa terus disk kapindho kanggo rekaman non-stop. Setelan rekaman lan pilihan disk disetel ing Kontrol Piranti Lunak ATEM lan ana tampilan status rekaman ing multiview internal.

Model ATEM Mini Pro ISO lan Extreme ISO ngidini para pelanggan nyunting acara langsung amarga bisa ngrekam pirang-pirang aliran video, kalebu feed resik kabeh input lan program, kabeh bebarengan. Gambar kolam renang media sing digunakake uga disimpen nganggo file video. File video kalebu tag metadata kayata timecode sing disinkronake lan nomer kamera. Bayangake nyunting maneh acara kasebut kanthi gelar warna, efek lan grafis anyar. Malah sumber audio kabeh direkam dadi pelanggan kanthi profesional bisa nggawe audio maneh.

Model ISO uga nyimpen file proyek DaVinci Resolve, mula kanthi siji klik, para pelanggan bisa mbukak produksi langsung minangka sunting video. Kabeh potongan, larut lan grafis kolam media bakal dimuat. Iki tegese pelanggan bisa nyetel poin sing diowahi utawa malah bisa ngganti foto. DaVinci Resolve Sync Bin ngidini para pelanggan milih gambar anyar liwat multiview dadi gampang banget digunakake. Pelanggan malah bisa nambah maneh file kamera RAW Blackmagic kanggo nambah koreksi warna profesional lan ngrampungake Ultra HD.

Kanthi rong input audio stereo 3.5mm independen, para pelanggan bisa nyambungake mikropon desktop lan lapel. Kanthi 2 input audio stereo ekstra, pelanggan bisa njamin host lan tamu duwe mikrofon lapel nalika wawancara. Plus kabeh model duwe mixer audio Fairlight karo kabeh HDMI input lan kalorone input mikropon kabeh nyambung karo mixer audio saengga pelanggan bisa urip campuran saka kabeh sumber audio. ATEM Mini Extreme uga nambah output headphone.

Saben HDMI input nampilake konverter standar khusus. Iki tegese ATEM Mini kanthi otomatis ngowahi sumber 1080p, 1080i lan 720p dadi standar video switch. Ing HDMI output minangka output "aux" sing sejati mula para pelanggan bisa ngresiki saklar HDMI input kanggo output. Ditambah model ATEM Mini Extreme ndhukung 2 puteran langsung latensi kurang. Ing model ATEM Mini Pro lan ATEM Mini Extreme sing luwih kuat, HDMI output bisa dipilih kanggo nampilake multiview lengkap.

Aplikasi Kontrol Piranti Lunak ATEM mbukak kunci daya ATEM Mini sing didhelikake lan ngidini akses menyang saben fitur ing saklar. Kontrol Piranti Lunak ATEM nampilake antarmuka panganggo visual visual kanthi palet parameter kanggo nyetel kanthi cepet. Sanajan pelanggan biasane bisa nyambung liwat USB, yen pelanggan nyambung nggunakake Ethernet, bisa uga akeh pangguna nyambung menyang ATEM Mini nggunakake salinan ATEM Software Control sing kapisah ing komputer liyane. Pelanggan malah bisa nyimpen negara pamindhahan minangka file XML. Yen pelanggan butuh puter maneh klip, pelanggan malah bisa ngontrol perekam disk HyperDeck liwat Ethernet.

"Kolam renang media" sing wis dibangun ngidini mbukak nganti 20 grafis RGBA kualitas siaran sing kapisah kanggo judhul, piring pambuka lan logo. Pelanggan malah bisa nggunakake bingkai foto kanggo efek kompleks kayata tisu grafis. Grafis bisa dimuat liwat Kontrol Piranti Lunak ATEM utawa didownload langsung saka Photoshop nggunakake plug-in ATEM Photoshop.

Model ATEM Mini Extreme kalebu 4 kunci chroma hulu lan iki ngidini pelanggan nggawe set virtual sing nyenengake. Kanthi 4 kunci chroma independen, pelanggan entuk kunci saben kamera supaya pelanggan bisa nggawe set virtual nganti 4 kamera. Pelanggan ATEM Mini Extreme duwe 8 input, 4 kanggo kamera lan 4 liyane bisa disambungake menyang komputer virtual kanggo latar mburi sing digawe. Utawa pelanggan ora prelu mindhah kamera, para pelanggan bisa nggawe set virtual kamera kanthi mbukak latar mburi gambar sing wis digawe saka media player lan media pool. Pelanggan bisa nyetel makro kanggo ngganti kamera lan mbukak latar mburi sing bener dadi pamuter media. Utawa malah nggunakake DeckLink Quad HDMI lan urip piranti lunak virtual set.

Saliyane 2 DVE independen ing model ATEM Mini Extreme, ana uga prosesor multi layer SuperSource sing kuat karo 4 lapisan DVE ekstra plus lapisan latar mburi, sing kabeh katon ATEM Mini Extreme minangka sumber input tambahan. Input video Extreme ATEM Mini bisa digunakake kanggo saben SuperSource DVE, mula kabeh dilapisi ing latar mburi kolam renang media. SuperSource cocog kanggo nggawe macem-macem gambar ing tampilan gambar karo wong sing diwawancarai amarga pelanggan bisa nyiyapake efek sadurunge ditayangke, isih tetep bebas DVE utama kanggo tugas liyane. SuperSource kayadene sing duwe tombol multi-lapisan VFX sing diganti.

Nalika nggawe produksi langsung sing luwih gedhe nganggo macem-macem kamera, migunani banget yen ndeleng kabeh sumber video sekaligus ing siji monitor. Model ATEM Mini Pro lan ATEM Mini Extreme kalebu multiview profesional sing ngidini para pelanggan ndeleng kabeh input video, pratinjau lan program kanthi siji HDMI televisi utawa monitor. Saben tampilan kamera kalebu indikator angka supaya pelanggan ngerti kapan saben sumber on-air, lan saben tampilan uga duwe label kustom lan meter audio. Plus model ATEM Mini Extreme ngidini para pelanggan milih nganti 16 tampilan khusus. Multiview malah kalebu status kanggo ngrekam, streaming lan mixer audio.

ATEM Streaming Bridge minangka konverter video sing ngidini pelanggan nampa aliran H.264 saka ATEM Mini Pro utawa ATEM Mini Extreme banjur dikonversi maneh menyang SDI lan HDMI video Iki tegese pelanggan bisa ngirim video menyang lokasi sing adoh ing sekitar jaringan Ethernet lokal, utawa liwat internet kanthi global. Bisa uga amarga nggunakake codec H.264 canggih kanggo kualitas luwih dhuwur kanthi tarif data sing sithik banget. Setup gampang amarga utilitas piranti lunak ATEM bisa nggawe file persiyapan sing bisa dikirim email menyang studio jarak jauh.

"2 model anyar ATEM Mini iki minangka fitur kreatif sing tambah akeh lan saiki dadi alat ganti 1 M / E paling kuat!" ujar Grant Petty, Desain Blackmagic CEO "Kanthi para pelanggan ATEM Mini pancen nyengkuyung produksi langsung, kita rumangsa nggawe inovasi kanthi cara anyar lan nyenengake lan nggawe alur kerja anyar sing durung nate dingerteni. Dadi, kita rumangsa penting kanggo nggawe model ATEM Mini sing bakal nggunakake fitur sing luwih apik tinimbang sing saiki kasedhiya, mula para pelanggan bisa terus inovasi karo alur kerja anyar kasebut. Model anyar iki amba, kuat lan isih terjangkau.

ATEM Mini Extreme lan Fitur ATEM Mini Extreme ISO

  • Ndhaptar desain adhedhasar panel kontrol miniatur.
  • Ndhukung nyambungake menyang kamera utawa komputer 8.
  • Ndhukung streaming liwat Ethernet utawa telpon sing ditambani liwat USB.
  • Tether nganti telpon 5G utawa 4G kanggo streaming remot seluler.
  • Rekaman menyang disk flash USB ing H.264.
  • Loro input audio stereo kanggo nyambungake mikropon desktop utawa lapel.
  • Standar kanthi otomatis ngowahi lan ngowahi maneh kabeh HDMI input.
  • Kalebu Sistem Kontrol Software ATEM gratis kanggo Mac lan Windows.
  • Media internal kanggo grafis 20 RGBA kanggo judhul, piring lan logo.
  • 4 Kunci ATEM Advanced Chroma hulu kanggo karya layar ijo / biru.
  • 2 DVE independen plus SuperSource kanthi 4 DVE ekstra.
  • Multiview 16 cara kanggo ngawasi kabeh kamera, ngrekam lan status streaming.
  • Kasedhiyan lan Price
  • ATEM Mini Extreme lan ATEM Mini Extreme ISO saiki kasedhiya saka US $ 995, ora kalebu bea lan pajak lokal, saka Desain Blackmagic reseller donya.

Pencet Photography

Foto produk ATEM Mini Extreme lan ATEM Mini Extreme ISO, uga kabeh liyane Desain Blackmagic produk, kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

About Desain Blackmagic

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984.

 

Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.

 


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!