Home » News » Desain Blackmagic Ngumumake Blackmagic Web Presenter HD Anyar

Desain Blackmagic Ngumumake Blackmagic Web Presenter HD Anyar


AlertMe

 

Pemancar siaran anyar kanggo umur streaming kalebu enkoder H.264 sing kuat kanggo streaming langsung menyang YouTube, Facebook, Twitter lan liya-liyane!

Fremont, CA, USA - Rebo, 17 Februari 2021 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake Blackmagic Web Presenter anyar HD, solusi streaming mandhiri sing nyakup prosesor kualitas siaran H.264 kanggo streaming langsung menyang platform kayata YouTube, Facebook, Twitter lan liya-liyane. Presenter Web anyar HD minangka desain kompak sing ngemot input 12G-SDI kanthi konverter mudhun, dadi pelanggan bisa nyambung HD or Ultra HD peralatan lan streaming ing video 1080p lengkap. Uga kalebu dibangun ing panel ngarep kanthi LCD lan menu, fitur webcam USB, plus output pemantauan unik kanthi meter audio, status streaming lan SDI lengkap lan rincian teknis audio sing ditempelake.

Presenter Web Blackmagic HD kasedhiya langsung saka Desain Blackmagic reseller sak donya kanggo US $ 495.

Blackmagic Web Presenter minangka solusi streaming lengkap sing kalebu mesin streaming perangkat keras profesional kanggo streaming langsung liwat Ethernet menyang YouTube, Facebook, Twitter lan liya-liyane. Kaya dene pemancar televisi siaran modern kanggo pamirsa streaming global sing anyar. Ditambah sambungan USB sing dibangun bisa digunakake kaya webcam, dadi pelanggan bisa nyambung komputer lan nggunakake piranti lunak streaming apa wae, utawa uga Skype utawa Zoom. Kanggo keluwihane, pelanggan bisa streaming menyang internet liwat Ethernet utawa nyambungake telpon 5G utawa 4G kanggo nggunakake data seluler. Web Presenter uga kalebu output ngawasi teknis sing kalebu video, meter audio, grafik tren lan uga data teknis SDI.

Blackmagic Web Presenter ndhukung platform streaming sing paling populer. Ditambah mesin streaming hardware sing wis dirancang kanggo streaming langsung kanthi kualitas siaran profesional. Iki tegese pelanggan entuk solusi mandhiri kanggo streaming langsung sing bisa digunakake tanpa bingkai sing mudhun. Pelanggan mung kudu nyambung menyang internet. Persiyapan gampang, amarga piranti lunak Web Presenter Utility ngidini para pelanggan milih platform streaming lan nganyari tombol streaming.

Blackmagic Web Presenter minangka solusi mandhiri sing kalebu enkoder hardware sing kuat, piranti lunak kanggo nyambung menyang platform streaming, lan sambungan jaringan. Iki tegese pelanggan ora prelu tuku komputer sing larang utawa nggunakake piranti lunak streaming sing rumit. Cukup sambungake sumber video SDI kayata alat ganti produksi utawa kamera langsung, banjur sambungake menyang internet nggunakake sambungan Ethernet internal. Utawa plug ing ponsel kanggo nggunakake data seluler. Kanthi setelan sing dibangun ing platform streaming populer, pelanggan mung kudu ngetik tombol streaming banjur penet ing udara. Pelanggan plus bisa nggunakake output webcam USB bebarengan kanggo nyambung menyang komputer, saengga piranti lunak video liyane digunakake.

Yen pangguna streaming saka lokasi sing adoh, utawa pelanggan butuh cadangan kanggo sambungan Ethernet utama, pelanggan bisa nginstal telpon Apple utawa Android kanggo nyambung menyang internet liwat data seluler. Kanggo penak, ana sambungan USB ing panel ngarep lan mburi sing bisa digunakake kanggo telpon tethering. Plus bisa digunakake karo telpon 5G paling cepet, uga telpon 4G. Blackmagic Web Presenter bakal ndeteksi kanthi otomatis nalika telpon wis nyambung lan ngalih sambungan internet kanggo digunakake. Pelanggan bisa milih Ethernet utawa prioritas telpon, sing nggawe serep internet telpon kanthi otomatis.

Kanggo tambah kompatibilitas, Blackmagic Web Presenter uga nduweni rong sambungan USB sing bisa digunakake minangka sumber webcam sing sederhana. Iki tegese pelanggan bisa nginstal komputer lan bisa nggunakake piranti lunak video. Piranti lunak kasebut ditipu yen presenter web minangka webcam umum, nanging pancen sumber video SDI sing berkualitas. Iki njamin kompatibilitas lengkap karo piranti lunak video lan resolusi 1080 lengkap HD kualitas Web Presenter bisa digunakake kanthi piranti lunak video apa wae kalebu Zoom, Microsoft Teams, Skype, Open Broadcaster, XSplit Broadcaster lan liya-liyane.

Pemancar siaran tradisional minangka peralatan kritis ing stasiun televisi, nanging saiki server streaming uga kritis amarga jutaan pemirsa bisa nonton kanthi global. Kanggo mbantu, Blackmagic Web Presenter kalebu fitur pemantauan teknis sing kaya fitur. Output ngawasi adhedhasar grafis kalebu tampilan video, meter audio kanthi balistik sing akurat, grafik tren kanggo tarif data codec lan isi cache, ditambah ringkesan setelan streaming lan informasi teknis SDI sing rinci. Ditambah output ngawasi teknis bisa digunakake kanthi 1080 lengkap HD lan output kanggo loro SDI lan HDMI. Tegese pelanggan bisa nggunakake router SDI kanggo ngawasi pirang-pirang unit, utawa nyambung sing gampang HDMI TV.

Piranti lunak Blackmagic Web Presenter Utility nyedhiyakake siji papan kanggo ngatur macem-macem presenter web lan kanggo nganyari setelan lan piranti lunak. Cukup pasang langsung menyang sisih ngarep sambungan USB presenter web, utawa sambungake nggunakake Ethernet supaya pelanggan bisa ngonfigurasi jarak jauh, sing penting nalika pangguna ngatur macem-macem situs jarak jauh. Menu lan kontrol sing wis dingerteni gampang banget nyiyapake acara langsung, mula para pelanggan bisa miwiti kanthi cepet. Ditambah menu LCD panel ngarep duwe setelan lan kontrol sing padha. Piranti lunak Blackmagic Web Presenter Utility kalebu gratis lan mlaku ing platform Mac lan Windows.

Blackmagic Web Presenter kalebu input 12G-SDI kanthi dhukungan kanggo kabeh HD lan Ultra HD format nganti 2160p60. Output loop 12G-SDI kalebu para pelanggan bisa muter video liwat luwih saka siji presenter web, dadi pelanggan bisa streaming menyang macem-macem layanan. Blackmagic Web Presenter nampilake teknologi konversi Teranex ing input SDI kanggo video sing katon resik banget. Blackmagic Web Presenter njupuk sing mlebu HD or Ultra HD sinyal input lan kanthi otomatis diowahi dadi kualitas dhuwur, 1080p rate data sithik HD, sing dikirim menyang enkoder hardware H.264 kanggo streaming lan komputer nalika nggunakake output webcam USB.

Blackmagic Web Presenter kalebu fitur sing keluwih-luwih kanggo mbantu para pelanggan tetep online. Pelanggan entuk sambungan internet dobel, mula pelanggan nyambung menyang internet nggunakake Ethernet internal utawa telpon sing ditambali kanggo data seluler 5G utawa 4G. Ditambah maneh internet kanthi otomatis yen ana outage. Utawa pelanggan bisa nggunakake 2 unit kapisah kanggo streaming menyang server YouTube utama lan sekunder. Kanthi input AC lan DC, pelanggan bisa nggunakake paket batere siaran kanggo tenaga keluwih-luwih.

Nalika Blackmagic Web Presenter bisa ngirim video menyang macem-macem layanan streaming, uga bisa digunakake minangka link video siaran SDI pribadi ing antarane studio. ATEM Streaming Bridge minangka konverter video sing ngidini pelanggan nampa stream H.264 saka Blackmagic Web Presenter banjur dikonversi maneh menyang video SDI. Iki tegese pelanggan bisa ngirim video ing antarane lokasi sing adoh ing jaringan Ethernet lokal, utawa liwat internet kanthi global. Sampeyan kabeh bisa amarga codec hardware H.264 internal sing decode stream Web Presenter.

Blackmagic Web Presenter adhedhasar desain Teranex Mini modular sing ngidini panggunaan desktop utawa rak. Desain portebel sing paling gedhe mung ambane 5.5 inci, tegese pelanggan bisa dipasang 3 ing unit rak tunggal, sampurna nalika pelanggan kudu stream menyang pirang-pirang layanan independen sekaligus. Pelanggan plus bisa nggabungake Blackmagic Web Presenter karo produk liyane kayata ATEM Television Studio HD switch kanggo produksi langsung lan solusi streaming ing unit rak tunggal.

"Kita seneng banget duwe model Presenter Web anyar iki sing saiki wis nggawe kabeh fitur streaming," ujare Grant Petty, CEO, Desain Blackmagic. “Iki tegese sampeyan ora butuh piranti lunak streaming apa wae amarga bakal streaming langsung menyang layanan kayata YouTube, nanging amarga isih njaga fitur webcam USB, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak komputer apa wae, kayata Zoom lan Skype. Bayangake streaming langsung, nalika konferensi karo Zoom, kabeh bebarengan. Ditambahake uga duwe output pemantauan sing luar biasa kanthi akeh informasi teknis sing dakkarepake para penyiar. Iki nganyari apik kanggo streaming langsung. ”

Presenter Web Blackmagic HD fitur

  • Solusi streaming lengkap kanggo YouTube, Facebook, Twitter lan liya-liyane.
  • Ndhukung streaming liwat Ethernet utawa telpon sing ditambani liwat USB.
  • Dibangun ing enkoder hardware H.264 kualitas siaran.
  • Tether nganti telpon 5G utawa 4G kanggo streaming remot seluler.
  • USB katon kaya webcam sing ngidini dhukungan kanggo kabeh piranti lunak video.
  • Output ngawasi kalebu meter, grafik gaya lan data teknis SDI.
  • Kalebu piranti lunak Web Presenter Utility kanggo Mac lan Windows.
  • Input 12G-SDI kanthi konversi mudhun HD or Ultra HD sumber.
  • Koneksi AC lan DC loro-lorone ngidini kekuwatan sing berlebihan.
  • Desain jembaré 1/3 ngidini 3 aliran ing siji unit rak.

Kasedhiyan lan Price

Presenter Web Blackmagic HD kasedhiya saiki kanthi rega US $ 495, ora kalebu bea lan pajak lokal, saka Desain Blackmagic reseller donya.

Pencet Photography

Foto produk saka Presenter Web Blackmagic HD, uga kabeh liyane Desain Blackmagic produk, kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

About Desain Blackmagic

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984.

Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!