Home » Jobs » Desainer Grafis I

Pembukaan proyek: Desainer Grafis I


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Bar Kreatif
Lokasi: Murrieta CA US
Keahlian produksi padat. Kawruh lan nyenengake ing program Adobe Creative Cloud dibutuhake (InDesign, Illustrator, lan Photoshop; ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)