Home » Jobs » Senior Graphic Designer (Contract-to-hire)

Lowongan Kerja: Senior Graphic Designer (Contract-to-hire)


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Pinger
Lokasi: San Jose CA US
Ngalami aplikasi desain kayata Sketsa, Illustrator, Photoshop, lan Inti. Dheweke bakal tanggung jawab kanggo ngasilake aset kreatif dhuwur ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)