Home » Jobs » Video Desainer

Pembukaan proyek: Video Designer


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Voko Video
Lokasi: Franklin TN US
We spesialis ing nggawe video produk paling apik ing pasar. Iki video-sentris video sing biasane nyakup campuran animasi teks lan 2D ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)