Home » Jobs » Desainer Visual / Senior Digital Visual Designer (Kontrak / Freelance)

Lowongan Kerja: Visual Designer / Senior Digital Visual Designer (Contract / Freelance)


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Rightpoint
Lokasi: Boston MA US
Ringkesan Company. Intrapreneurship ditetepake minangka nggawe saka ing jero, miwiti saka apa-apa. Lan ana ing jantung wong ing Rightpoint ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)