Home » Bintang » Merancang Produk Winning: Kaweruh saka Trenches Desain Tripod

Merancang Produk Winning: Kaweruh saka Trenches Desain Tripod


AlertMe

Wawasan saka Trenches Desain Tripod


Miturut James Guest

Ing desain produk, nggawe solusi ganti game - malah sing biasa katon ing permukaan, kaya tripod - lan nggawa menyang pasar apa wae nanging proses sing gampang. Kanthi prodhuk sing wis dioptimalake sajrone dekade pembangunan lan pamindhahan lapangan, kepriyé dhewek teka karo sesuatu sing saestu dandan sing penting babagan apa sing wis ana sadurunge? Apa sing kudu ditindakake dening para pelanggan, lan apa sing bakal dituku? Lan yen sampeyan wis ngandhut, bisa dadi biaya-diprodhuksi biaya-efektif? Ora ana rumus sing dicoba lan dites, nanging bahan penting yaiku pemahaman sing rinci babagan pasar lan pangguna, lan akeh eksperimen. Lan saben wektu, sampeyan bakal sinau bab sing bakal ngandhani proses wektu sabanjure.

Launchtech anyar, teknologi tripod anyar, nawakake studi kasus informatif ing desain produk, engineering, development, lan pengiriman. Kene, kita bakal nuduhake praktik paling apik kanggo ngembangaké produk sing dikepalani pelanggan, saka inspirasi dhisikan kanthi manufaktur biaya efektif lan efisien.

Kabèh diwiwiti kanthi gagasan

Iku asring bilih sampeyan ora bisa meksa inspirasi, lan kadhangkala produk paling apik diwiwiti kanthi sawetara gagasan sederhana. Ing kasus flowtech, kanggo sawetara wektu, kita wis nyepakake saran sing dicetus dening wong-wong sing beda ing tim desain lan pengalaman sadurunge nggunakake tripod kita. Kanthi miwiti kanthi tujuan dhasar tingkat awal kanggo "nyinau cara operator kamera bisa nggarap produk kita", kita mbebasake diri supaya ora manut karo apa wae sing wis mesthi wis dilakoni sadurunge; tinimbang, kita bisa fokus ing gagasan anyar lan kepriye bisa ngrampungake rancangan kasebut. Saka kuwi, kita wiwit nyusun konsep sing adhedhasar kriteria desain utama: kecepatan persediaan, gampang nyetel kanggo njupuk tembakan sing paling apik, versatility, transportability, lan biaya saka perspektif customer lan syarat internal kita dhewe.

Ing tahap iki, ora ana apa-apa sing dikira - malah gagasan sing ditolak saka pangembangan prodhuk sadurungé utawa mbokmenawa uga larang, utawa fitur sing ora seneng banget ing jaman kepungkur nanging bisa diadaptasi nganggo cara anyar sing kuat. Salah sijine yaiku genggeman mawa cedhak mangkuk ing salah sawijining tripod sadurunge. Gegambarane iku ora dadi pemenang karo para pelanggan, nanging kita sedaya prasaja desain dhasare bakal apik nalika diadaptasi kanggo tujong sing cepet-cepet ing flowtech, lan iki wis dadi salah sawijining fitur sing paling populer.

Pendekatan liyane sing dadi apik kanggo kita yaiku ndelok desain produk sing ora ana hubungane saka industri liyane kanggo ndeleng carane bisa diterapake kanggo kita. Iku pendekatan sampeyan bakal weruh bola-bali wektu lan wektu maneh; Salah siji conto yaiku snowmobile, sing nggabungake pelari kaya ski sing nganggo trek tangki, mesin saka speedboat lan manhajang sepeda kanggo mbantu wong-wong ing salju. Apa unik babagan snowmobile iku kombinasi fitur-fitur kasebut sing durung tau ditemokake sadurunge. Kanthi aliran, kita uga nyawang industri lan produk liyane. Kayata, kaki karpet sing cepet-cepet uga dipinjam saka industri ski, sing diilhami dening pengikat sing kaya clamp ing sepatu ski - solusi sing prasaja lan elegan kanggo masalah customer nyata.

Saiki kita duwe gagasan apa prodhuk anyar bisa nyedhiyani penawaran para pelanggan, wektu iku kanggo rembugan pertama kita karo wong-wong mau kanggo ngetrapake spesifikasi kabeh produk.

Saestu pangertosan apa kepenginan pelanggan

Kanthi aliran, yen kita arep "memikir maneh carane operator kamera bisa nggarap produk kita," kita nyadari yen kita kudu luwih tuwa tinimbang mung takon kedhaftar apa sing perlu. Pelanggan kita wis ngomong yen dheweke butuh tripod sing ora mung menehi stabilitas gedhe tapi uga entheng lan cepet kanggo disetel. Nanging, respon kasebut mung ngandhani crita.

Kanggo mangerteni carane faktor kaya kasebut nyebabake proyek operator kamera, kita kudu metu ing lapangan karo para pelanggan. Kita jumeneng lan nonton wong-wong mau, kita takon akeh pitakonan, lan kapan wae kita nggunakake produk dhewe ing donya nyata. Kanthi ngisi lan ngalami praktik praktik kedhaftar ing lingkungan shooting saben dina, kita bisa njaluk perspektif sing ora mung menehi pitakon.

Kanggo nyelehake ing macem-macem istilah, yen pelanggan ngomong yen pengin tripod sing entheng, ora angel ngerti teges "bobot ringan" nganti sampeyan mirsani wong-wong mau nyoba nggawa piranti saka panggonan menyang panggonan lan nyetel munggah ing kabeh jinis kondisi. Ing kasus iki, kita nyadari yen "bobot entheng" minangka fungsi "gampang ngangkut", sing ndadekake aspek liya kayata lamun digawa ing pundhak, handles pegangan kanthi gampang, lan transportabilitas nalika ndhukung rig kamera lengkap .

Saka kertas kanggo prototipe sing bisa diterapake


Saiki spesifikasi produk katon apik ing kertas (utawa komputer), waktune kanggo nggawe model konsep. Iki mung kurang saka prototype sing digunakake, nanging model sing ngidini pelanggan nyoba fitur-fitur kasebut. Saiki, proses kasebut wiwit disiplin lan berulang: adhedhasar pangadilan panggunaan pisanan, sampeyan bakal bali karo gagasan lan wawasan anyar sing bisa cocog karo kritéria asli. Sawise tweaking model, sampeyan bali metu lan nyoba maneh, terus-terusan lan maneh ngevaluasi marang kritisi desain lan karo customer nganti sampeyan entuk asil sing dibutuhake. Tujuane kanggo ngenali atribut produk kanthi paling potensial sing uga kompatibel karo target biaya internal.

Sabanjure produk lumebu ing alam prototype sing digunakake. Desain wis rinci lan dioptimalake kanggo nemtokake kabeh spesifikasi sing disepakati, lan pengujian dadi paling penting, utamane kanggo produk kabeh-anyar. Sampeyan bisa ngandhut tripod paling éndah ing donya sing wis tau katon, nanging bisa njupuk paukuman saben dina nggunakake kabeh jinis cuaca lan kabeh jinis terrain?

Kita sijine flowtech liwat program test paling ekstensif kita wis tau conducted ing sembarang produk kita. Kita nyemprotake ing "banyu swamp" ing laboratorium kita - campuran kompos, pasir, lan bahan-bahan liyane - kanggo ngukur anggone bisa kerja sawise diresiki lan banjur gampang dibersihake. We ngirimake tripod menyang suhu saklawasé -40C lan panas minangka 90C, amarga ana uga mung minangka penembake customer ing Death Valley sing lali lan godhong ing boot saka mobil. We doused tripod ing banyu uyah kanggo nyoba kanggo karat. Kita ngeculake kothak transportasi sing abot ing kono, nyeret ing lemah sing atos, lan diiseni karo payload luwih gedhé tinimbang maksimal. Lan kanggo mesthekake clamps cepet-rilis sing kasebut sadurunge bakal nggawe, kita nggawe rig khusus kanggo testing endurance sing wis nampilake luwih saka rong yuta operasi clamping, amarga clamps minangka salah siji unsur kang ana saestu ora kamar kanggo gagal.

Desain gedhe, nanging praktis kanggo ngasilake massa?

Awal, kita nemtokake yen konstruksi serat karbon bakal menehi solusi sampurna kanggo flowtech, ora mung kanggo ngurangi bobot lan nggawe tripod luwih gampang kanggo nindakake, nanging uga ngemot mekanisme clamping anyar lan nyedhiyakake kaku sing perlu sing profesional lan profesional film.

Kanggo nemtokake tujuan kasebut (nanging ngemot remit yen ora ana apa-apa sing ditentokake!), Kita ngrancang bagian serat karbon saka sikil flowtech kanthi bentuk oval, 3-D sing ngiris, nggawe sikil luwih cedhak karo mangkuk kanggo menehi dhukungan tambahan kanggo payload. Iki minangka keberangkatan radikal saka desain tripod tradisional. Model konsep pisanan nuduhake yen kita bisa nggawe bagian CF, nanging pitakonan sing ora dijawab yaiku carane kita bisa nggawé massa lan carane akeh biaya. Kita terus manufaktur praktis ing pikiran ing saindhenging proses desain kanggo kabeh bagean liyane, nanging karo komponen CF kita njupuk kabisat menyang ora dingerteni.

Kanthi kapentingan gedhe saka panguripan customer mbangun kapercayan kita, dalan kita dadi cetha. Minangka sikil karbon-serat 3-D minangka dhasar kanggo desain lan operasi tripod, kita sumurup, yen pancen kudu nggawe prodhuksi ing volume dhuwur lan kualitas sing tepat. Kanggo nggayuh iki, kita uga njupuk inspirasi saka industri sing ora ana hubungane - raket tenis, sepeda gunung, lan industri otomotif - sing wis sukses ngapikake proses manufaktur anyar kanggo ngasilake serat karbon 3D kanggo ngasilake manfaat sing kuat. Riset kita kanthi lengkap menyang proses manufaktur CF mimpin kita kanggo nandur modal ing pabrik manufaktur sing paling canggih kanggo mbungkus lan cetak-resin-transfer, dikelola dening robot industri. Iku cukup investasi, lan ing sadawane dalan kita kudu dadi ahli ing pangembangan komposit volume dhuwur. Nanging uga tegese kita bakal bisa nggawe desain kita ngasilake liwat proses manufaktur sing bisa diulang lan berkualitas. Kita uga ngrancang fasilitas sing bisa gampang dicithak kanggo tambahan mangsa kanggo kulawarga produk (liyane babagan sing sabanjuré).

Tetep ing kulawarga

Sepurane final kita yaiku kanggo mikir babagan gambar amba. Sampeyan wis nggawe produk sing éndah sing dikarepake para pelanggan, lan sampeyan bisa ngasilake kanthi apik. Nanging kepiye carane bisa nggedhekake kulawarga lan nambah model sing beda ing mangsa ngarep kanggo nyukupi persyaratane segmen pasar liyane? Sawise sampeyan nggawe investasi utama ing otomatisasi canggih lan kemampuan manufaktur liyane, kepriye gampang kanggo ngganti operasi kasebut kanthi overhead minimal?

Kanthi flowtech, pamikiran iki dipanggang ing desain awal banget. Versi 75mm minangka model beachhead kita amarga kita sumurup iku bakal mrentah menyang bagean sing cetha banget saka pasar sinematografi / videografi profesional lan khusus operator sing luwih reseptif karo desain tripod anyar banget. Banjur teka pengenalan flowtech100 ing IBC2018. Anggota sabanjure kulawarga tripodech, flowtech100 duweni payload luwih abot lan target kategori pangguna sing beda (ENG / EFP lan berita langsung). Nanging desain penting 100mm anyar tetep padha, lan tripod paling anyar tindak liwat proses manufaktur lan pangujian sing padha minangka versi 75mm.

###

James Guest punika Manager Desain Mesin Teknik kanggo Vitec Solusi Produksi, sing berbasis ing Bury St Edmunds, Inggris


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)