Home » News » diguise ndhukung StarTracker kanggo xR

diguise ndhukung StarTracker kanggo xR


AlertMe

StarTracker minangka sistem kamera 6 sumbu presisi kamera lan lensa Mo-Sys, dirancang kanggo digunakake kanthi tahapan xR, volume LED, lan layar ijo / biru, kanggo siaran utawa kanggo produksi VFX film. Bebarengan karo grafis realistis foto nyata, lan komposisine real-time, telung teknologi iki nyebabake bledosan saiki ing produksi virtual kanggo film fitur berat VFX, seri televisi, lan produksi olahraga.

"Kita seneng amarga ora mung nyamarake StarTracker sing dipilih kanggo panggunaan demo ing kantor lokal," ujare Mike Grieve, Direktur Komersial Mo-Sys, "nanging uga para pelanggan nggunakake teknologi StarTracker kanggo pertunjukan, acara, lan produksi virtual . "

Produksi virtual, miturut pirang-pirang laporan industri, bakal tuwuh akeh ing taun 2021. Ngirit biaya utama liwat alur kerja produksi tradisional kalebu tabungan ing lokasi, amarga iki bisa dipindai nggunakake teknik fotogrametri lan digawe maneh dadi lingkungan 3D wektu nyata sing rinci. Kajaba iku, kanthi njupuk potret VFX ing kamera, gabungan produksi sawise dikurangi utawa dicopot kabeh.

Tom Rockhill, Kepala Petugas Komersial penyamaran, menehi komentar, "Penting kanggo kita, nyamar nawakake fleksibilitas para pelanggan nalika miwiti lelungan kanthi teknologi xR. Mo-Sys StarTracker minangka pilihan sing cocog kanggo para pelanggan sing kepengin entuk xR utawa produksi virtual. Iki minangka solusi sing kuat lan disenengi banget lan akeh klien sing nggawe investasi ing StarTracker kanggo ndhukung tahap lan volume LED. ”

Temokake solusi xR nyamar ing kene: web.disguise.one/learnmore


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!