Home » Jobs » Direktur Fotografi

Pembukaan proyek: Direktur Fotografi


AlertMe

Direktur Fotografi

Kutha, Kutha
Orlando FL
Duration
1 / 18- 1 / 22
Salary / Rate
ora kasedhiya
Proyek dikirim ing
01 / 13 / 21
Aplikasi dening
01 / 17 / 21
situs
ora kasedhiya
Share

Prakawis Proyek

Kita arep nyewa DP lan mixer swara ing wilayah Orlando Florida.

Tanggal kanggo tanggal kasebut yaiku 1/18- 1/22 (Senen-Jumuah).

Iki kanggo acara YouTube Anak-anak lan umume dianakake tangan. Peralatan dhewe dibutuhake.

Yen sampeyan kasengsem, kirim resume lan tarif.

Thanks!

Tingkatno saiki kanggo katrangan luwih

Wis dadi anggota? Mangga mlebu Ing


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!