Home » Nggawe konten » Dorna seneng banget karo pamirsa MotoGP kanthi grafis virtual Viz Arena lan ditambah

Dorna seneng banget karo pamirsa MotoGP kanthi grafis virtual Viz Arena lan ditambah


AlertMe

MotoGP ™, tontonan balap motor paling apik ing bumi, sing nampilake para penunggang motor paling terkenal ing donya lan motor sing paling maju kanthi teknologi paling cepet, para pamirsa televisi luwih apik kanthi nggunakake grafis Viz Arena saka Vizrt.

Viz Arena nambah jangkoan olahraga sajrone siaran langsung kanthi grafis kasunyatan virtual lan tambahan sing ditambahake ing stadion, ing ngisor para pemain ing lapangan, utawa ing kasus MotoGP, kanthi trek balapan.

Dorna, sing duwe hak eksklusif komersial lan TV kanggo MotoGP lan juara balap motor liyane, wiwit nyoba karo Viz Arena ing pungkasan musim 2019. Sanajan rencana peluncuran ditundha pandemi, MotoGP bali menyang layar ing wulan Juli kanthi Viz Arena digunakake wiwit wiwitan siaran langsung.

"Penggemar kita kepengin data real-time sajrone balapan sing mbantu crita kasebut dilacak. Penting banget kaya balapan kasebut, ”jarene Sergi Sendra, Direktur Senior, Konten Media, Departemen Teknis lan Produksi ing Dorna. "Viz Arena mbantu kita ngirim kanthi cara sing menarik kanthi visual sing bisa ngasilake para pamirsa sing ndeleng."

"Peningkatan grafis virtual bisa ditrapake liwat Arena Viz kanggo acara olahraga apa wae," jarene Jonathan Roberts, kepala Global saka Vizrt Olahraga. "Proses kalibrasi lan alur kerja grafis iku gampang karo latihan minimal kanggo operator."

Viz Arena makarya tanpa tandhingan lan kuat pelacakan kamera adhedhasar gambar lan pamrosesan gambar kanggo nyedhiyakake regane kanggo klien. Teknologi iki ngidini nglacak kamera kanthi real-time, adhedhasar feed video mung lan ngidini nggawe grafis virtual saka studio. Tanpa mbutuhake kepala pelacak mekanik, Viz Arena ngirimake biaya lan sumber daya sing apik banget, nanging sing luwih penting, nyuda stadion utawa jejak papan. Nilai nggunakake piranti lunak murni lan solusi adhedhasar gambar mundhak nalika pandemi isih aktif amarga para pelanggan bisa ngasilake konten saka jarak adoh tanpa butuh wong utawa peralatan ing situs kasebut.

Kanggo luwih lengkap babagan carane VizrtProduk crita visual sing ditetepake piranti lunak ngasilake kasenengan pamirsa kanggo MotoGP kanthi Dorna, klik kene lan kene. Viz Arena menehi janji janji 'crita liyane, luwih becik' kanggo tujuan kasebut Vizrt Grup.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!