Home » Jobs » Produksi Video & Film, Dosen Lengkap

Opsi Pakaryan: Produksi Video & Film, Dosen Lengkap


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Universitas Tennessee Tengah
Lokasi: Murfreesboro TN US
Gelar terminal ing produksi video & film utawa lapangan sing gegandhengan kudu dibutuhake. Tanggung jawab kalebu mulang video lan produksi film, sinematografi, kirim…

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)