Home » Bintang » Kolam Pandu Dinamik / Teknologi Ardis 'HyperDDP12D anyar

Kolam Pandu Dinamik / Teknologi Ardis 'HyperDDP12D anyar


AlertMe

Konten profesional sing disiarake nggawe prekara, lan uga apa sing bakal dadi presentasi sing apik yaiku piranti keras apa wae produksi produksi pakaryan penyiar ora mung ing jenius kreatif. Nanging sing uga kudu diakoni, yaiku hardware sing ndhukung kiriman presentasi kasebut. Kolam Pandu Dinamis / Ardis Technologies spesialis ing lapangan kasebut, lan sing anyar HyperDDP12D, para profesional ing industri siaran bakal entuk luwih saka apa sing ditawarake nalika blanja kanggo jinis produk bermutu tinggi sing bakal nggawe presentasi nggawe para pemirsa gedhe.

Babagan Kolam Pandu Dinamik lan Teknologi Ardis

Ing crita Kolam Pandu Dinamis / Ardis Technologies nelusuri kabeh bali menyang Walanda. Adhedhasar ing Arnhem, perusahaan Walanda iki wiwit dadi perusahaan ICT teknis kanthi tim konsultan, desain perangkat lunak & insinyur coding, spesialis ing elektronik, desain, lan manajemen produk & informasi. Tim ahli iki fokus kanggo ngatasi solusi toko siji-toko kanggo produk utawa proyek sing melu desain elektronik lan / utawa piranti lunak hardware. Ing saiki, Kolam Pandu Dinamis / Ardis Technologies ngarahake fokus ing manufaktur lan pangembangan saka Seri Kolam Dinamis.

Kolam Pandu Dinamis / Ardis Technologies pabrik ing Seri Dinamis Kolam Pupuk (DDP) saka sistem SAN adhedhasar Ethernet kanthi pengendali metadata sing dibangun, Sistem File Virtual Ardis VFS.

The DDP nyedhiyakake enggo bareng proyek lan level level adhedhasar kanggo aplikasi kaya Bisa uga, Pro Pro Akhir, Alat Pro, EVS, Adobe, Suket, Telestream, Desain ireng, DVS, Visi Digital, Autodesk lan kabeh aplikasi liyane kanthi format video, audio lan film saka DV menyang 8K / DPX. DDP uga bisa digabung karo sistem MAM lan Serep, lan liya dipercaya, bisa digunakake lan bisa digunakake. Garis produk DD Ardis 'nyakup kabutuhan bisnis, fasilitas produksi seluler, universitas, lan institusi pendidikan nganti perusahaan produk produksi lan siaran gedhe. amarga Ardis Technologies yaiku perusahaan sing didorong teknologi piranti lunak, fungsi DDP dikembangake ing omah. Kabeh piranti lunak sing melu DDP Series minangka properti tunggal Ardis Technologies, lan tdheweke DDP minangka SAN paling gampang ing sekitar.

Ardis Technologies 'HyperDDP12D

Ardis Technologies 'anyar HyperDDP12D tenan apa profesional profesional siaran. Piranti iki minangka bagean saka solusi DDP mandhiri modular. Nduwe bandwidth 1GByte / s, lan digunakake kanggo perusahaan Produksi, siaran, lan perusahaan Media & Hiburan liyane. Nerangake karo port 10GbE / RJ45 dual lan 2 slot PCIe ekstra kanggo kertu sing disimpen Panyimpen. Wis kinerja SSD sing cepet-cepet karo HD kapasitas kanggo audio (6000 trek), video (35x aliran DNxHD220), lan film (4K, DPX), cache 2U, 4TB SSD, 36 kapasitas TB, port 10GbE / RJ45, Ethernet SAN.

Fitur tambahan saka HyperDDP12D kalebu:

  • Piranti lunak V5 Ethernet SAN skala lima
  • Modular lan kapasitas lan bandwidth sing bisa dilebokake ing siji sistem file
  • SSD lan HD bungkus dilindhungi
  • 4 slot ekstra kanggo SSD tambahan lan HD paket
  • Nampa garansi 1 taun,
  • Dhukungan sing bisa dituku nganti 1200 Euro saben taun
  • Pembalap desktop sing kasedhiya gratis mesthi gratis. Nganyari DDP minangka bagean saka kontrak dhukungan
  • Komponen DDP kalebu rak, lan panggantos bisa dituku sacara lokal
  • Archiware P5 wis diinstal
  • Bisa dikirim karo lisensi Kyno MAM
  • Geser lengen bisa diwenehake kanggo 165, - Euro
  • Fungsi karo kabeh aplikasi lan sistem MAM

Kanggo informasi luwih lengkap babagan HyperDDP12D, ngunjungi www.ddpsan.com/our-products/hyperddp12d.

Napa Ngapa Pakaryan Ardis Bisa Mbantu Penyiar Ngasilake Sing Luwih Apik

Ing saben presentasi nyiarake profesional sing disiarkan, ana level kepinteran sing dadi ora mung konten ing pakaryan nalika kudu dadi wiwitan. Nanging, teknologi sakabèhé ing mburi produksi kudu dadi kualitas sing paling dhuwur yen bisa nduwe dampak sing signifikan kanggo ora mung nggawe merek, nanging uga bakal nggawe jinis pamirsa sing bakal terus ngasilake. Ardis wis nanggung tanggung jawab kanggo makili produsen kanthi cara sing paling apik, lan ora mung karo HyperDDP12D, nanging kanthi kabeh Seri Kolam Dinamis.

Sawetara manufaktur sing digunakake Ardis Technologies kalebu

Iki lan akeh liyane sing makili Ardis Technologies ' mitra. Sinau luwih lengkap babagan perusahaan kanthi ngunjungi www.ddpsan.com/.


AlertMe