Home » Jobs » Editor Pangan

Pembukaan Pakaryan: Editor Pangan


AlertMe

Editor Pangan

Company
Rahasia
Kutha, Kutha
Remote
Duration
ora kasedhiya
Salary / Rate
ora kasedhiya
Proyek dikirim ing
01 / 13 / 21
situs
ora kasedhiya
Share

Prakawis Proyek

Nggolek Editor pengganti menit pungkasan kanggo acara masak / Baking. Union, remot banget, akses lan nggunakake JUMP seneng banget 2020.

Nyuwun mung nanggapi yen bisa langsung nyilem.

Yen kasengsem, wenehake aplikasi kanthi judhul "Re: Editor Makanan" kanggo dipikirake.

Tingkatno saiki kanggo katrangan luwih

Wis dadi anggota? Mangga mlebu Ing


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!