Home » Jobs » Video Editor

Pembukaan proyek: Video Editor


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Burger In-N-Out
Lokasi: Baldwin Park CA US
Teka nggabungake kulawarga kita ing In-N-Out Burger! Kita duwe kesempatan sing apik kanggo Video Editor wektu ing Kantor Baldwin Park, CA kita ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)