Home » Jobs » Editor Video Junior

Opsi Pakaryan: Editor Video Junior


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Jenang Balsam
Lokasi: Boise ID US
Editor Video Junior bakal nglaporake menyang Manajer Produksi Senior kita. Dhuwur banget nggunakake Adobe Premiere lan Adobe Sawise Efek. Bisa angkat nganti 40 lbs.

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)