Home » Jobs » Video Editor kanthi After Effects Experience

Pembukaan proyek: Video Editor karo Pengalaman Efek Sawise


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: five67
Lokasi: Miami FL US
Babagan awake dhewe:. Five67 minangka perusahaan iklan sing fokus ing marketing real estate komersial. We nggawe video lan foto sing mbantu ngedol utawa nyewakake komersial ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)