Home » News » Entrin langsung Direkt karo Bifrost Reliable Transport ngaktifake Lagardère Sports

Entrin langsung Direkt karo Bifrost Reliable Transport ngaktifake Lagardère Sports


AlertMe

Umea, Swedia, 15 Juli 2019 - Intinor Technology, pangembang utama Swedia produk lan solusi kanggo video kualitas dhuwur liwat jaringan IP, wis ngumumake Advertisement lan implementasi encoders Direkt menyang Lagardère Sports, agen marketing olahraga global.

Lagardère Sports mbutuhake cara sing luwih efektif kanggo menehi sumbangan saka cakupan global saka seri ATP Tour 250.

ATP Tour 250 yaiku seri turnamen tenis lanang sing minangka bagean saka kalender Asosiasi Pemain Tenis Profesional (ATP). Olahraga Lagardère mbutuhake ekosistem sing bakal tetep dipercaya lan pinter apa tenanan sing diputer ing Prancis, Brasil utawa Australia.

Solusi ing kasus iki yaiku encoder pranala Intinor's Direkt, sing kalebu Intifor's Bifrost Reliable Transport (BRT ™), sing dipigunakaké kanggo ngamanake sambungan stabil ing ruang kontrol master Lagardère ora ana papan ing donya acara ATP World Tour 250 digelar .

Kombinasi encoder BRIC protokol stream BRT kasedhiya Lagardère kanthi stream kualitas apik, lengkap.

Miturut Manager Senior Broadcast Services, Martin Ekeberg, "Kita nyusun jaringan sumbangan cilik nggunakake teknologi Direkt lan nduwe fungsi apik. Saliyane dhukungan banget saka wong-wong sing ana ing teknologi Direkt Intinor, saiki kita duwe kontrol sing luwih apik saka saben aspek pangiriman kita. "

Encinerator, router lan receiver Direkt Intinor banget dianggep minangka loro sing efektif lan dipercaya. Menapa malih, sampeyan gampang ngerti lan operate. Padha uga nyathet amarga luwih irit biaya kanggo duwe lan masang.

Ekeberg nambah, "Sampeyan ora kudu dadi panuntun komputer kanggo mbukak Direkt. Lan amarga luwih efektif tinimbang, contone, satelit, kita bisa nglampahi luwih akeh produksi, sing bisa nggawe produk luwih apik kanggo klien kita.

"Apapun apa kita ngirimake saka bangunan ing lawang utawa ing saindenging Atlantik, teknologi Intinor ngidini kita ngirim konten kanthi efisien karo latency sing minimal lan ora kompromi karo kualitas."

CEO Intinor Roland Axelsson nerusake, "Solusi kita kanggo jangkoan olahraga, kayata siaran langsung, terus diakoni dening akeh perusahaan siaran lan prodhuksi produksi ing saindenging donya lan kita bungah yen Lagardère Sports wis bisa nggunakake Direkt kanggo keuntungan gedhe kasebut, loro kanggo dhewe lan akeh pelanggan. "

###

About Lagardère Sports
Lagardère Sports minangka agensi pamasaran olah raga kanthi jaringan global ahli lokal sing dedikasikan kanggo ngirim solusi inovatif sing nyukupi kabutuhan klien kita. Kita pracaya olahraga narik kawigaten emosi lan semangat sing penting kanggo ngrampungake urip manungsa lan ngasilake pengalaman kolektif. Ing Lagardère Sports, kita ngaturake keahlian lan semangat kita kanggo nyedhiyakake klien kita kanthi akses istimewa kanggo olahraga tanpa wates. Lagardère Sports minangka bagéan saka Lagardère Sports and Entertainment, perusahaan karo luwih saka 1,700 karyawan ing dunya lan taun pengalaman 50. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki lagardere-se.com, utawa ngetutake kita LinkedIn.
About Intinor
Intinor ngembangake produk dhewe lan solusi lengkap kanggo video kualitas dhuwur liwat jaringan IP. Kanthi solusi kanggo kontribusi, uga kanggo distribusi lan TV web, Intinor nduweni pelanggan mulai saka produksi cilik nganti saluran televisi utama. Intinor uga minangka konsultan kanthi pangembangan produk lan nduweni pengalaman ekstensif ing ngembangake sistem khusus sing dirancang kanggo memenuhi kabutuhan tartamtu. Kanggo informasi luwih lengkap, riko www.intinor.com

Hubungi Perusahaan:
Daniel Lundstedt, Koordinator Pemasaran
+ 46 (0) 90-349 39 07
+ 46 (0) 70-148 46 68
[Email protected]

Kontak Media:
Jennie Marwick-Evans
Manor Marketing
[Email protected]
+ 44 (0) 7748 636171


AlertMe