Home » Nggawe konten » Audio » BOB FESTA ENCORE MULAI 'YELLOWSTONE' MUSIM

BOB FESTA ENCORE MULAI 'YELLOWSTONE' MUSIM


AlertMe

Wulan siji saka "Yellowstone" saka Paramount Network yaiku salah sawijining seri televisi paling ditonton sing disiarkan ing kabel sing didhukung iklan ing 2018, kanthi rata-rata saka 5 yuta pemirsa saben episode. Musim kapindho sing ditunggu-tunggu terus ngetutake kulawarga Dutton nalika perang kanggo kaslametan nglawan mungsuh-mungsuh sing kejiret saka kabeh pihak, kanthi Kevin Costner ngrampungake peranane minangka patriark keluarga John Dutton. Encore Senior Colorist Bob Festa, sing ngrampungake werna kanthi werna EISTIL Senior Colorist Mitch Paulson ing musim pisanan, uga bali menyang "Yellowstone" kanggo mangsa rong, nyambut damel karo tim cinematographers nalika musim siji DP Ben Richardson dadi peran direktur sajroning pirang-pirang episode seri musim iki.

"'Yellowstone' kuwi prodhuksi paling apik saka ndhuwur nganti ngisor - ora kanggo nyebut Kevin Costner ing jaran ing Montana minangka premis sing cukup padhet," gumun Festa. "Iku apik kanggo nggarap Ben Richardson maneh musim iki, lan dheweke nindakake proyek apik minangka direktur."

Musim 2 saka perdana Yellowstone Rebo, Juni 19 ing 10 pm ET / PT ing Paramount Network. Dibintangi ing sisih kiwa - Beth Dutton (Kelly Reilly), John Dutton (Kevin Costner), Monica Long (Kelsey Asbille) lan Jamie Duttong (Wes Bentley). Baris ngarep - Kayce Dutton (Luke Grimes) lan Rip Wheeler (Cole Hauser).

Festa nyambut damel kanthi cinematographers Christina Voros lan Adam Suschitzky babagan panyulingan seri 'Timuraut Barat-kontemporer kontemporer. Ing Encore Hollywood, werna trio dikunci kabeh episode sepuluh sajrone periode sepuluh dina.

"Timeline minangka tantangan, nanging kita nyambut damel liwat materi kasebut lan asilé éndah," jlentrehe Festa. "Minangka nuduhake kemajuan past musim wiwitan, bagéan saka pakaryan minangka colorist yaiku dadi penjaga warna; Aku ana kanggo mbiyantu supaya tampilan tetep konsisten ing saindhenging episode. Kanthi DPs anyar musim iki, saben-saben nduweni perangko, gaya, utawa tandha dhewe, lan golku kanggo mbantu unsur-unsur sing katon ing paramèter tampilan. "

Festa nemokake iku nikmat banget kanggo nggambar seri sing nyenengake, kanthi mujur nengen sing apik banget; piyambakipun nyathet, "'Yellowstone' maringi kula ganjaran ingkang saé, saéngga kula saged nyambut damel kaliyan tiyang-tiyang ingkang ageng, lan nyambut damel ingkang kula tresnani."

"Yellowstone" musim rong premier Juni 19 ing 10 pm, ET / PT ing Paramount Network. Kanggo informasi luwih lengkap lan ndeleng episode, bukak: www.paramountnetwork.com/shows/yellowstone


AlertMe