Home » Event » Broadcast India Show

Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Broadcast India Show

Oktober 17 - Oktober 19

Masa Depan Teknologi Penyiaran Sambungake Ana

Teknologi berkembang ing kacepetan kilat lan ndadékaké banget ndadékaké kabèh obyèk kasebut; donya siaran lan hiburan ora beda. Perkembangan kabeh inovatif ing industri iki tetep angel banget, kajaba kanggo siji kesempatan unik. Saben taun, kanggo liwat 27 taun, Broadcast India Show dadi platform interaktif sing ndudohake ing tangan siji, paradigma mindhah teknologi infotainment ing ndonya. Ing sisih liyane, sampeyan bisa nyambungake karo para inovator lan nemu kamulyan.

The Sektor Media lan Hiburan India yaiku salah sawijining industri paling cepet ing negara kasebut. Sektor tambah 11% dadi USD 20 milyar ing total revenue, ing taun 2016; miturut laporan dening FICCI. Wigati dicet ing USD 35 milyar dening taun 2021. Siaran televisi, distribusi, film, cetak, radio, iklan lan digital yaiku sawetara segmen sing nyebabake wutah.

Kanthi Broadcast India Show 2018, wekdal punika kangge ndamel cara kangge teknologi siaran kaping-gen - cara langkung cepet, langkung gampil, langkung produktif lan pasti kreatif kangge nggarap siaran, film, audio, radio lan sanes-sanesipun ingkang nyumbangaken industri infotainment - saka nggawe isi menyang manajemen lan pengiriman. Perusahaan lan perusahaan, veteran lan profesional, suppliers lan pelanggan, visionaries, lan panyengkuyung liyane saka saindenging donya bakal nglumpukake kanggo nyedhiyakake kesempatan, netepake sambungan perdagangan lan nyepetake pooling sumber ing skala paling gedhe minangka norma saben taun.

Edisi pungkasan Broadcast India Show nyakseni 9,862 pengunjung unik lan liwat 500 merek peserta saka luwih saka Negara 36 teka bebarengan, semangat kanggo push ahead saka kurva wutah luwih cepet saka wong liya. Minangka pengunjung utawa peserta, ora ana sangsi acara sing bakal nuduhake horisontal infotainment anyar kanggo sampeyan.

Details

Mulai:
Oktober 17
Pungkasan:
Oktober 19
situs web:
www.broadcastindiashow.com

Panggonan

Bombay Exhibition Centre
Nesco Compound
Maharashtra, Mumbai 400063 India
+ Peta Google
telpon:
+ 91 22 6645 0123
situs web:
http://www.nesco.in/bec.html