Home » Event » BVE

Loading Acara

«Kabeh Kedadean

BVE

Februari 26, 2019 - Februari 28, 2019

Acara Pandhu Arah

BVE minangka acara sing paling gedhé ing UK kanggo para profesional sing njupuk potongan saka kreasi kanggo konsumsi. Iku narik kawigaten luwih saka pengunjung 15,000 saka negara-negara liyane saka 60 lan nggabungake seminar gratis sing dipimpin pakar kanthi pameran sing ngemot 250 + saka manufaktur, distributor, lan pedagang sing profesional lan peralatan lan sistem siaran. Ngemot kabeh saka aksesori kamera menyang solusi workstation 360, BVE pancen acara siaran lan produksi teknologi penting.

Pengunjung BVE bisa nyenengake entuk manfaat saka pilihan jam liwat seminar gratis, studi kasus, diskusi panel lan lokakarya learning, sing diwenehake dening para ahli ing kolom kasebut babagan acara dina 120, supaya bisa ngupayakake, sinau babagan teknologi sing bakal teka lan Nuduhake kawruh nalika ndeleng, nyentuh lan nguji kit lan jaringan sing paling anyar karo kanca-kanca.

Details

Mulai:
Februari 26, 2019
Pungkasan:
Februari 28, 2019
situs web:
http://www.bvexpo.com

Panjadwal

I2i Events
telpon:
+ 44 (0) 203 033 2500
email:
situs web:
http://www.i2iassist.com

Panggonan

Excel London
Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway
London, E16 1XL Inggris
+ Peta Google
telpon:
+ 44 20 7069 5000
situs web:
http://excel.london
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!