Home » Event » NAB Show

Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki wis liwati.

NAB Show

April 6 - April 11

POWERING INDUSTRI CREATES lan CARA MENGGUNAKAN WORLD.

Iki minangka acara sing paling mumpuni kanggo profesional media, hiburan lan teknologi kanggo nggolek cara anyar lan inovatif kanggo nggawe, ngatur, ngirim lan monetise konten ing sembarang platform.

NAB Show narik komunitas masarakat profesional industri
Iklan • AI • AR • Audio • Broadcast • Kabel • Cybersecurity • Digital • Pendidikan • Olahraga • Film • Permainan • Pemerintah dan Militer • Rumah Ibadah • IOT • IT • Acara Langsung • Reaksi Campuran • Mobile • Video Online • Podcasting • Posting -Produksi • Radio • Satellite • Media Sosial • Olahraga • Streaming • Televisi • VR

Jelajahi Tren mbentuk Masa Depan Media lan Hiburan
5G | 4K / 8K | Advanced Advertising | Artificial Intelligence & Learning Machine | Pengembangan aplikasi | Reality Augmented | Martech | Cybersecurity | Reality Maya | Streaming | ATSC 3.0 | IP | Mobil Sambung | UHD | HDR | Pangenalan swara | Reality Mixed | Isi Branded | Luwih

NAB Show ing ngendi teknologi landhep ngeculake, solusi sing inovatif ditampilake lan tren modifikasi game bakal katon. Siapake kanggo njelajah lurung-lurung sawise lekukan teknologi apik, piranti kelangan, piranti lunak cerdas, solusi maya sing bisa didandani lan gagasan lan inspirasi sing ora ana wates. Mung kene sampeyan bisa nggulung lenganmu lan dadi tangan karo produk, layanan lan wong sing nyopir mangsa konten.

Pemahaman sing gedhe-gedhe lan rincian kritis ing teknologi lan tren sing ngganggu pungkasan
Pimpinan pemikiran sing paling inspiratif lan ngrayakake ing donya kanggo ngumpulake crita, solusi, teknik lan perjalanan pribadi. Sampeyan bakal oleh wawasan gambar wutuh lan rincian kritis ing tren paling anyar sing nyebabake isi saka nggawe menyang konsumsi.

Apa fokus sampeyan ing seni, ilmu pengetahuan utawa bisnis panyedhiya utawa konsumsi, ing ngendi sampeyan ningkatake ketrampilan, nemu inspirasi, lan nggawe sambungan kuat sing bisa ngganti bisnis sampeyan.

Details

Mulai:
April 6
Pungkasan:
April 11
situs web:
http://www.nabshow.com

Panjadwal

Ikatan Nasional Penyiaran
situs web:
https://www.nab.org/

Panggonan

Las Vegas Convention Centre
3150 Paradise Road
Las Vegas, NV 89109 Amerika Serikat
+ Peta Google
situs web:
http://www.nabshow.com