Home » Event » Gerakan Podcast

Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Gerakan Podcast

Agustus 13 @ 8: 00 am - Agustus 16 @ 5: 00 pm

Konferensi Terbesar Dunia lan Perdagangan kanggo Podcast

Tujuan saka Gerakan Podcast yaiku nggawa bebarengan lan ngajak podcast sing aktif lan pengin, lan tuwuh komunitas podcast lan industri kanthi wutuh. Iki ditindakake liwat sesi lan panel peluncuran pendidikan lan informatif sing ngliwati pitung trek, nyemai lan nyengkuyung presentasi utama, lan acara lan partisipasi jaringan sing nyenengake. Kanthi liwat podcasters 4,000 nekani liwat enem taun pungkasan saka saklawasé 30 negara liyane (lan akeh)!

Details

Mulai:
Agustus 13 @ 8: 00 am
Pungkasan:
Agustus 16 @ 5: 00 pm
situs web:
https://podcastmovement.com

Panggonan

Rosen Shingle Creek
9939 Universal Blvd
Langkawi, FL 32819 Amerika Serikat
+ Peta Google