Home » Pangiriman isi » Evertz Nggabungake Zixi SDVP kanggo Pangiriman Video IP

Evertz Nggabungake Zixi SDVP kanggo Pangiriman Video IP


AlertMe

Integrasi Asli Nggawe Pengiriman Latensi Ultra-Mulus Mulus kanggo Aplikasi Media Anyar

Zixi, ing ipimpinan industri kanggo ngaktifake, kualitas siaran langsung sing bisa dipercaya video liwat IP-apa wae, lan arsitek pemenang penghargaan Video Platform sing Ditemtokake Piranti Lunak (SDVP), dina iki ngumumake integrasi lan kemitraan karo Evertz, pimpinan global babagan solusi teknologi media lan hiburan. Evertz wis nggabungake SDVP kanthi asli, kalebu ZEN Master, ing XPS Series, platform streaming video kanthi kualitas dhuwur nyata lan wektu cendhak sing nyedhiyakake enkoding video kualitas siaran ing latensi ultra-endhek kanggo aplikasi kritis misi.

Seri XPS minangka bagean saka Evertzantrian solusi infrastruktur video kanggo televisi, telekomunikasi lan aplikasi industri media anyar, kayata kontribusi jarak jauh 4K, ngawasi feed bali, operasi jarak jauh lan ngawasi, Esports, wawancara langsung, komando lan kontrol misi lan IPTV distribusi Platform fleksibel lan keukur sing modular lan mandiri, XPS ndhukung nganti papat 1080p50 / 60 bebarengan HD encode video utawa decode sing bisa diatur ing piranti lunak kanggo ngalih ing antarane encoder papat-saluran, decoder papat-saluran utawa kombinasi saka rong encode lan loro decode. Kajaba iku, Seri XPS ndhukung nganti resolusi 2160p50 / 60 4K UHD kanthi 32 saluran audio, kanthi dhukungan kanggo standar kompresi sing beda, kayata HEVC utawa H.264 liwat jaringan IP apa wae. Platform XPS uga ndhukung teknologi iTrak paten sing paling anyar kanggo sinkronisasi multi-kamera saka macem-macem lokasi kanggo produksi cloud nggunakake Evertz'BRAVO Studio. XPS uga kanthi unik ndhukung latensi ultra-wektu nyata kanthi kualitas video paling dhuwur kanggo aplikasi 24/7 munggah-wektu.

Protokol Zixi minangka kemacetan sing kuwat lan protokol sing ngerti jaringan sing nyetel macem-macem kahanan jaringan lan nggunakake teknik Koreksi Error Forward Error sing dinamis kanggo transportasi video tanpa kesalahan liwat IP kanthi wektu kerja 99.9999% kanthi latensi minimal. Nyedhiyakake keamanan paling apik ing kelas kanthi enkripsi DTLS lan AES, ngidini transportasi multicast sing dilindhungi, nyedhiyakake efisiensi bandwidth lan ngaktifake backcodeure encoder. Pesawat kontrol Zixi ZEN Master uga digabungake supaya pangguna bisa ngatur konfigurasi lan orkestra skala gedhe, nganalisa, ngawasi, menehi tandha lan nglaporake streaming video lan piranti langsung ing piranti XPS, lan Jaringan Endi Zixi pelanggan, aplikasi perangkat keras, perangkat lunak integral, platform lan panyedhiya layanan sing distandardisasi ing Zixi.

"SDVP lan protokol Zixi ngidini para pelanggan bisa nyadari kualitas video sing paling apik kanthi latensi ultra-endhek, "jarene Harjinder Sandhu, Direktur Penjualan Solusi Energi & Pengembangan Bisnis karo Evertz. "Solusi bersama yaiku apa sing dijaluk karo para pangguna ing Esports, live 4K lan kasus panggunaan kritis misi liyane."

"Zixi lan Evertz duwe visi sing padha kanggo inovasi kanggo nyedhiyakake pengalaman sing paling apik, "ujare John Wastcoat, Aliansi lan Pemasaran SVP, Zixi. "Kita seneng banget ngirim solusi unik kanggo latensi sing murah, pangiriman video langsung sing berkualitas manawa para pelanggan bisa ngatur pesawat kontrol ZEN Master. "

Minangka bagéan saka Zixi Ngirim showcase, Zixi lan Evertz bakal menehi ringkesan lan demonstrasi penawaran terintegrasi ing dina Rebo, 21 Aprilst jam 11 esuk EST / 4 PM UK. Klik ing kene Master Latency Streaming Streaming karo Evertz kanggo ndhaptar webinar.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!