Home » News » Fightzone ngluncurake Layanan Streaming ing saindenging jagad kanggo Tinju Inggris lan Internasional ing Platform OTT Red Bee

Fightzone ngluncurake Layanan Streaming ing saindenging jagad kanggo Tinju Inggris lan Internasional ing Platform OTT Red Bee


AlertMe

Fightzone minangka layanan streaming ing saindenging jagad sing khusus kanggo tinju Inggris lan internasional, diluncurake dina Jumuah 30 Aprilth, ing platform OTT Red Bee. Para penggemar global bakal bisa ngakses luwih saka 50 acara langsung saben taun, kanthi tinju kelas internasional, streaming langsung menyang piranti sing disenengi. Red Bee mbisakake Fightzone nyedhiyakake sawetara livestream simultan kanthi kualitas siaran, liwat opsi bayar saben tampilan lan langganan, kanthi macem-macem poin rega lan mata uang. Acara kaping pisanan ing perdana Fightzone tanggal 21 Meist, kanthi gelaran judhul Inggris Ringan, antara Anthony Tomlinson lan James Moorcroft. Acara ing ngisor iki bakal mutusake judhul Heavyweight IBF ing tanggal 28 Meith, antarane Kash Ali lan Tomas Salek.

 

"Red Bee minangka mitra teknologi sing sampurna kanggo kita, nalika ngluncurake revolusi tinju Fightzone," ujare Jim McMunn, General Manager Fightzone. "Kita nggawe tujuan unik kanggo para penggemar tinju Inggris lan internasional, kanthi akses menyang gelut luar biasa, wawancara ahli lan konten sing ana ing mburi layar. Platform OTT Red Bee ngidini kita nggayuh pamirsa ing saindenging jagad lan ngirim kualitas streaming bahan siaran ing piranti apa wae. ”

Kabeh gelut, sorotan sing gegandhengan, wawancara, lan konten liyane bakal kasedhiya miturut permintaan ing Fightzone.uk. Konten kasebut dilindhungi liwat pamblokiran geo canggih lan fungsi DRM, ngewangi Fightzone pamirsa lan monetisasi hak konten kanthi maksimal. Waca www.fightzone.uk kanggo jadwal lengkap lan gelut mbesuk.

"Fightzone nggambarake kepiye manawa pamilik konten sing inovatif lan ekspansif bisa nguntungake aset, lan nggawa pengalaman ndeleng sing apik kanggo pamirsa global, liwat platform OTT kita" ujare, Steve Russell, Kepala Produk, Red Bee Media. "Alangane luwih sithik tinimbang saiki, nalika nggawe lan ngembangake bisnis media sampeyan dhewe, lan kita ngarep-arep bisa ndhukung perjalanan Fightzone menyang sukses global."

 

Platform OTT komprehensif Red Bee menehi kamungkinan merek lan pamilik konten kanggo ngluncurake layanan streaming kanthi lengkap, kanthi cepet lan gampang, ora preduli ide pamirsa utawa bisnis. Ndhukung kabeh format konten kalebu live, linear, catch-up lan on-demand, uga macem-macem opsi monetisasi (kayata dana sing didanai, langganan, bayar-saben-tayang lan voucher). Segmen pamirsa ditindakake kanthi gampang liwat fungsi pamblokiran geo canggih lan opsi DRM. Akeh layanan liyane Red Bee sing gampang digabung karo platform, kalebu agregasi konten, metadata lan caption otomatis.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!