Home » Jobs » Film lan Event Production Engineer

Lowongan Kerja: Film and Event Production Engineer


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Spotify
Lokasi: New York NY US
Video narasi, video acara, produk utawa video latihan lan podcast. Nggawe aset digital kanggo produksi langsung lan video ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)