Home » Bintang » FilmLight nyiptakake Perang Dingin kanggo 'The Americans'

FilmLight nyiptakake Perang Dingin kanggo 'The Americans'


AlertMe

Seri 6 diarani HDR lan 4K Ultra HD ing Technicolor PostWorks

Seri Emmy kaping enem lan menang ing seri The Americans, periode pencetus mata-mata sing ditemtokake ing 1980s sajrone Perang Dingin, bubar rampung ing HDR lan 4K Ultra HD ing Technicolor PostWorks ing New York. Wiwit seri loro, tampilan seri rampung wis dadi tanggung jawab John Crowley, Senior Digital Colourist, nggarap sistem grading warna Baselight saka FilmLight.

Minangka adoh maneh minangka seri loro ing 2014, nalika Direktur-Produser Dan Sackheim gabung karo Amerika, tujuane kanggo nggawe tampilan luwih cinematic. Pembuat program uga ngadhepi tantangan ngetokake keseimbangan sing bener antarane pameran televisi ing 80s lan tampilan modern, mengkilap sing bisa diarani para pemirsa dina iki, kanggo seri enem, kalebu 4K Ultra HD lan HDR. Lan kabeh iki kudu diraih kanthi budget televisi lan wektu-wektu.

David Woods lan Crystal Whelan minangka produser acara, diprodhuksi dening Fox 21 Television Studios lan FX Productions kanggo Jaringan FX.

"Iku tansah dadi tantangan kanggo nyadari ambisi crita lan donya iki karakter sing manggoni anggaran kabel dhasar," ngandika produser Woods. "Lan misale jek saben musim kita nambah jumlah efek visual efek. Minangka ambisi crita, kita uga nglakoni sing paling apik, kanggo nggawe 2018 New York katon kaya 1987 Washington lan Moskow. "

Nalika nggawe set show 35 taun kepungkur ing Washington lan Moscow, nanging njupuk lokasi ing New York City, salah sawijining tantangan kanggo ndhelikake apa sing bakal menehi setting adoh. Sing dadi penting ing HDR lan 4K ing ngendi resolusi lan detil sing luwih dhuwur nggawe luwih nyisihake rincian, saengga salah sawijining proyek Crowley migunakake alat ngukur canggih ing Baselight kanggo masking lan ndhelikake obyek lan cacat.

Saben episode rampung ing HD lan SDR, kanthi Crowley nggrundel ing edit sing dikunci. Dheweke kerep diterbitake dhaptar keputusan sing dianyari ing format metadata BLG FilmLight, saéngga editor lan panyimpen swara bisa ngakses gelar paling anyar liwat Baselight kanggo Bisa uga, plugin Baselight kanggo Bisa uga Komposer Media.

"The Bisa uga kanggo aliran kerja Baselight maringi kita keluwesan kanggo ngowahi werna lan efek visual menyang kamar suntingan sadurungé kita wis rampung sadurunge, " Crowley nerangake. "Kita bisa ngira-ngira urutan utama ing ngendi kita ngusulake sawetara watesan visual, lan bisa nyedhiyakake gambar warna-wektu akhir menyang tahapan campuran langsung saka kamar edit, sing bakal nyimpen wektu kreatif."

Sawise pass SDR rampung, Crowley banjur nggawe versi HDR.

"Ana kekarepan sing kuat kanggo njaga kakehan kita wis ngasilake limang mangsa HD lan UHD, SDR lan HDR, " ngandika produser Dawud Woods. "Aku kepranan menyang musim nanging ing pungkasan, iku apik banget carane kanthi cepet lan ketoke gampang John Crowley ngasilake tampilan saka SDR menyang HDR. Baselight minangka alat paling apik sing aku weruh ing ngonversi antarane loro. "

"Proses iki arang banget efisien," tambah Crowley, "Lan nggawe kabeh workflow mindhah bebarengan tanpa alangan."

"Kanggo dadi bagian saka pertunjukan kayata iki minangka hak istimewa nemen," Panjenenganipun nyimpulaken. "Fotografi sing mripat banget, rancangan desain sing akurat, akting apik lan skrip penangkapan nuntut supaya aku ana ing puncak game kanggo saben episode. Aku rumangsa sugih banget kanggo main peran ing acara kasebut. "

Seri Amerika menangaké Emmy Award kanggo aktor utama sajrone drama drama sing mlebu ing Matthew Rhys, uga dadi Emmy Award kanggo nulis ing seri drama sajrone pencipta serial Joel Fields lan Joe Weisberg.

FilmLight ngembangake sistem grading warna sing unik, aplikasi pangolahan gambar lan piranti alur kerja sing ngganti film lan video pasca produksi lan nyetel standar anyar kanggo kualitas, keandalan lan kinerja. Metode operasi metadata sing dirancang dening perusahaan nggunakke produk kanthi piranti kreatif sing apik, saéngga para profesional kreatif bisa kerja ing ngarep revolusi media digital. Diadegaké ing 2002, bisnis inti FilmLight dipusatake ing inovasi, implementasine lan dhukungan saka sawijining produk-kalebu perusahaan-perusahaan produksi, Baselight, Prelight lan Daylight, fasilitas pas produksi lan studio film / TV ing saindhenging donya. FilmLight bermarkas di London, ing ngendi riset, desain lan manufaktur wis dipusatake. Penjualan lan dhukungan ditindakake liwat pusat layanan regional lan mitra-mitra berkualitas ing saindenging donya. Kanggo informasi luwih lengkap, riko www.filmlight.ltd.uk


AlertMe