Home » Bintang » FilmLight nyiptakake Perang Dingin kanggo 'Amerika'

FilmLight nyiptakake Perang Dingin kanggo 'Amerika'


AlertMe

Seri 6 diarani HDR lan 4K Ultra HD ing Technicolor PostWorks

Seri Emmy kaping enem lan menang ing seri The Americans, periode thriller mata-mata sing disetel ing 1980s nalika Perang Dingin, pungkasane rampung ing HDR lan 4K Ultra HD ing Technicolor PostWorks ing New York. Wiwit seri loro, tampilan seri rampung wis dadi tanggung jawab John Crowley, Senior Digital Colourist, nggarap sistem grading warna Baselight saka FilmLight.

Minangka adoh maneh minangka seri loro ing 2014, nalika Direktur-Produser Dan Sackheim gabung karo Amerika, tujuane kanggo nggawe tampilan luwih cinematic. Produsen program uga ngadhepi tantangan ngetokake keseimbangan sing bener antarane pameran televisi ing 80s lan tampilan modern, mengkilap sing nyinau ing dina iki sing, kanggo seri enem, kalebu 4K Ultra HD lan HDR. Lan kabeh iki kudu diraih ing budget televisi lan wektu-waktu televisi.

David Woods lan Crystal Whelan dadi produser pertunjukan, diprodhuksi dening Fox 21 Television Studios lan FX Productions kanggo Jaringan FX.

"Iku tansah dadi tantangan kanggo nyadari ambisi crita lan donya iki minangka karakter ing anggaran kabel dhasar," ngandika produser Woods. "Lan misale jek saben musim kita nambah jumlah efek visual efek. Minangka ambisi crita, kita uga nglakoni sing paling apik, kanggo nggawe 2018 New York katon kaya 1987 Washington lan Moskow. "

Nalika nggawe pameran 35 taun kepungkur ing Washington lan Moskow, nanging njupuk lokasi ing New York City, salah sijine tantangan kanggo ndhelikake apa sing bakal menehi setelan kasebut. Sing dadi penting ing HDR lan 4K kanthi resolusi lan detil sing luwih dhuwur supaya luwih nyolongake rincian, saengga salah sawijining proyek Crowley migunakake alat pelacak canggih ing Baselight kanggo masangi lan ndhelikake obyek lan cacat.

Saben episode rampung ing HD lan SDR, kanthi Crowley nggrundel ing edit sing dikunci. Dheweke kerep diterbitake dhaptar keputusane dhéwé ing format metadata BLG FilmLight, saéngga bisa dadi panyunting editor lan swara kanggo ngakses gelar paling anyar liwat Baselight kanggo Bisa uga, plugin Baselight kanggo Bisa uga Komposer Media.

"The Bisa uga kanggo alur kerja Baselight maringi kita keluwesan kanggo nggawa werna lan efek visual menyang kamar sing diowahi luwih dhisik tinimbang sadurunge, " Crowley nerangake. "Kita bisa ngira-ngira urutan utama ing ngendi kita ngusulake sawetara watesan visual, lan bisa nyedhiyakake gambar warna-wektu akhir menyang tahapan campuran langsung saka kamar edit, sing bakal nyimpen wektu kreatif."

Sawise pass SDR rampung, Crowley banjur nggawe versi HDR.

"Ana kekarepan sing kuat kanggo njaga tampilan sing wis suwe banget ing limang musim HD lan UHD, SDR lan HDR, " ngandika produser Dawud Woods. "Aku kepranan menyang musim nanging ing pungkasan, iku apik banget carane kanthi cepet lan ketoke gampang John Crowley ngasilake tampilan saka SDR menyang HDR. Baselight minangka alat paling apik sing aku weruh ing ngonversi antarane loro. "

"Proses iki arang banget efisien," tambah Crowley, "Lan nggawe kabeh workflow mindhah bebarengan tanpa alangan."

"Kanggo dadi bagian saka pertunjukan kayata iki minangka hak istimewa nemen," Panjenenganipun nyimpulaken. "Fotografi sing mripat banget, rancangan desain sing akurat, akting apik lan skrip menawan nuntut supaya aku ana ing puncak game kanggo saben episode. Aku rumangsa sugih banget yen wis main peran ing acara kasebut. "

Seri Amerika menangaké Emmy Award kanggo aktor utama sajrone drama drama kang mlebu ing Matthew Rhys, lan uga Emmy Award kanggo nulis ing seri drama sajrone kreator serial Joel Fields lan Joe Weisberg.

FilmLight ngembangake sistem grading warna sing unik, aplikasi pangolahan gambar, lan piranti alur kerja sing ngganti film lan video pasca produksi lan nyetel standar anyar kanggo kualitas, keandalan lan kinerja. Metode operasi metadata kanthi streamlined perusahaan migunakake produk sing kuwat karo piranti kreatif sing canggih, saéngga para profesional kreatif bisa kerja ing ngarep revolusi media digital. Diadegaké ing 2002, bisnis inti FilmLight dipusatake ing inovasi, implementasine lan dhukungan saka prodhuk-kalebu perusahaan-perusahaan produksi Baselight, Prelight lan Daylight, fasilitas pas produksi lan studio film / TV ing saindhenging donya. FilmLight kantor pusat ing London, ing ngendi riset, desain, lan manufaktur wis dipusatake. Sales lan dhukungan sing dilakokaké liwat pusat layanan regional lan mitra-mitra berkualitas ing saindenging donya. Kanggo informasi luwih lengkap, riko situs web www.filmlight.ltd.uk


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!