Home » Bintang » Studio Filmcraft Gets New COVID-19 Standar Kesehatan Kanggo Kursi Direktur

Studio Filmcraft Gets New COVID-19 Standar Kesehatan Kanggo Kursi Direktur


AlertMe

Sajrone rong wulan, akeh banget saya ganti, lan kanggo pandemi saiki COVID-19, yaiku dhingklik direktur utama menyang industri produksi, Filmcraft Studio Gear, wis ngetokake saran safety kanggo ketua direktur pedoman panggunaan lan disinfecting kanggo pesawat sing aman. Ngganti kursi direktur saiki nganggo plastik ora menehi saran, lan iki amarga plastik wis kabukten minangka alternatif sing apik kanggo lingkungan kita ing babagan biodegradabilitas. Iki mung nambah ancaman virus. Panaliten anyar wis rinci babagan stabilitas COVID-19 paling dawa nalika ing baja plastik utawa stainless. Kayu minangka salah sawijining bahan sing paling di resiki nalika minimalake daya tahan COVID-19, sing ditemokake stabil nganti 7 dina ing lumahing plastik, nanging virus rampung ora bisa ditemtokake sawise 2 dina ing kayu. Amarga kayu duwe sifat antimikroba alami, mula bisa dibuktekake bisa dibandingake karo panaliten ilmiah babagan carane COVID-19 bisa urip paling dawa ing permukaan plastik, kaca, lan stainless-steel nganti suwene pitung dina.

Pangukuran Keamanan Dijupuk

Langkah pertama yaiku duwe set kanvas panggantos seger kursi direktur. Canvas uga bisa dibasuh nganggo sabun lan banyu lan / utawa disemprotake karo disinfektan lan / utawa ngresiki uap lan dipasang maneh ing pigura kursi. Sing perlu yaiku cuci 5 menit nganggo sinetron, sing bakal ngrusak COVID-19 kanthi permukaan. Ikon ketua direksi kayu minangka pilihan sing cocog kanggo film kanthi asil versatilitas iki.

Filmcraft Pemilik Gear Studio, Joe Iacobellis nyaranake manawa pendekatan reresik sing paling apik kanggo kursi direktur sing:

  • Semprotan karo antiseptik kaya Lysol lan garing. Pangatusan biasane kurang saka 3 menit
  • Cuci kanvas kanthi banyu anget lan udhara garing. Paling kursi direktur canvases digawe saka katun lan ngumbah gampang. Nanging, kita ora nyaranake pangatusan ing pengering amarga bisa meleleh plastik dowel ing bagean lenggahan. Pangatusan udara dianjurake
  • Gunakake kukus kanggo kukus ngresiki permukaan kanthi aman lan tanpa bahan kimia sing atos. Pengukus sandhangan, sing asring ditemokake ing set film lan perusahaan sewa, minangka cara sing apik kanggo mateni bakteri utawa virus, uap tekan suhu 212F sing cukup kanggo ngilangi virus apa wae sing kena. Minangka cara paling apik lan paling gampang sing bisa diulang maneh

Kualitas lan ketahanan kursi sutradara lan kuwalitas kasebut minangka staples utama ing set studio kira-kira 75 taun. Bingkai kayu ing kursi bisa gampang diusapi karo Lysol lan / utawa cucuk disinfektan liyane. Ing kanvas bisa disapu uap tanpa karusakan, lan alesan kasebut amarga kekuwatane saka materi sing kuwat sing kurang plastik.

Nalika nerangake kesehatan lan keslametan pelanggan, Filmcraft njupuk kesehatan lan kesejahteraan minangka pertimbangan utama. Sanajan ana semangat kanggo bali menyang normal, Filmcraft nduwe prioritas kanggo nggawe setane minangka aman, aman, lan resik sabisa kunci kanggo fase kaya ngono.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Filmcraft lan langkah-langkah keamanan sing dibutuhake kanggo nanggepi COVID-19, riko filmcraftla.com.

Resources:
doi.org/10.1016/S2666-5247(20)30003-3
www.healthline.com/health/how-long-does-coronavirus-last-on-surfaces
doi.org/10.4315/0362-028X-57.1.23


AlertMe