Home » News » HelixNet & LQ Series 4.2 Firmware Nggawe Fungsi sing Kuat saka Sistem Loro-lorone

HelixNet & LQ Series 4.2 Firmware Nggawe Fungsi sing Kuat saka Sistem Loro-lorone


AlertMe

Mbusak-Comnganyari paling anyar kanggo HelixNet® Partai Jaringan Digital lan LQ® Serangkaian IP Interfaces dibangun ing reputasi perusahaan kanggo nggabungake umpan balik pangguna menyang pangembangan produk supaya bisa terus ningkatake penawaran produke, ngirim perbaikan utama ing kaloro platform kasebut.

 

Rilis Firmware HelixNet 4.2 nambahake komunikasi visual, kapabilitas radio rong arah, lan kapabilitas anyar sing kuat kanggo administrator sistem interkom sing pengin nyetel stasiun interkom menyang alur kerja pangguna tartamtu. LQ IP Interfaces duwe kemampuan unik kanggo nyambung menyang jinis lan merek interkom utawa piranti audio liwat IP, lan nganyari 4.2 anyar saiki nambah kemampuan kanggo nyimpen & Mulihake konfigurasi unit LQ.

 

HelixNet 4.2

Fitur fungsi anyar kalebu "In-Use-Tally" kanggo nunjukake kegiyatan pamicara kanthi visual ing saben saluran, saéngga pangguna bisa langsung ngubungake apa sing dirungokake ing stasiun interkom karo saluran masing-masing, uga menehi tandha visual kanggo sing wis ngilangi headset utawa bisa uga ora ngrungokake.

 

Fungsi administrasi HelixNet 4.2 sing disedhiyakake nyedhiyakake kemampuan kanggo administrator sistem interkom kanggo nyetel stasiun interkom HelixNet kanggo pangguna lan lingkungane. Fungsi anyar kalebu kemampuan nyetel kontrol volume minimal lan maksimal, mateni kontrol bisu saluran, ngatur operasi loudspeaker, lan kanggo nyetel permanen tombol tombol headset lan mode operasi anyar kanggo kaca shift HKB. Kanthi fungsi anyar kasebut, stasiun interkom HelixNet bisa dikonfigurasi supaya pangguna luwih maju bisa ngontrol sistem, nalika mbatesi kontrol yen dibutuhake.

 

Kanthi nganyari 4.2, operasi radio 2 arah digawe luwih gampang kanthi ngidini radio radio diwenehake kanthi kapilih kanggo pangguna nggunakake fungsi "Tindakan Dhiskusi Sekunder" anyar sing ngidini tombol obrolan individu kanggo miwiti sinyal "Telpon" visual utawa LQ "Acara Kontrol Jaringan." Acara Telpon lan Kontrol bisa diutus menyang port GPO kanggo antarmuka nganggo radio 2 arah, saengga pangguna selektif bisa guneman karo siji utawa luwih radio 2 arah kanthi penekan tombol siji.

 

Pungkasane, opsi "Grup Interlock Talk" anyar HelixNet ngidini kemampuan kanggo njamin pangguna mung bisa guneman karo siji saluran.

 

Kombinasi kuat HelixNet saka kemudahan panggunaan lan ambane fungsional, ditambah karo fitur-fitur anyar kasebut ngidini HelixNet digunakake ing lingkungan sing luwih akeh tinimbang sadurunge.

 

LQ 4.2

Pangguna LQ saiki bisa nyimpen setelan konfigurasi ing sawijining file ing komputer sing digunakake kanggo ngatur jaringan audio. Konfigurasi sing wis disimpen bisa dimuat maneh menyang piranti LQ kapan wae, dadi yen piranti digunakake kanggo macem-macem acara utawa konfigurasi sistem, saben konfigurasi bisa disimpen lan wis dimuat.

 

Kanthi nganyari 4.2 LQ saiki bisa ndhukung wolung klien Agent-IC uga nganti wolung klien Station-IC (Station-IC Rilis 1.1. Kanggo LQ sing diarepake Musim Panas 2021), nggawa total klien virtual sing didhukung dadi 16.

Kapabilitas dinamis LQ lan platform pamroses sing nyengsemake nggawe bisa nindakake macem-macem tugas kanthi bebarengan. Kanthi tambahan Kalkulator Sumber Daya sing anyar, pangguna bisa mesthekake yen piranti LQ wis operasi ing level sing optimal kanthi ngewangi administrator kanggo ngetrapake fungsi LQ menyang jaringan audio lan mula mbantu nemtokake sambungan sing bisa digawe kanggo nggampangake panggunaan piranti.

 

"Umpan balik pelanggan minangka kekuwatan utama ing pembaruan firmware 4.2 sing efektif nggawa kita langkah maksimal kanggo nggedhekake fungsi HelixNet lan LQ," ujare Kari Eythorsson, Manajer Produk kanggo Mbusak-Com. "Kita yakin manawa pangguna bakal nggunakake fitur-fitur anyar iki lan bakal migunani kanggo ngleksanakke kabutuhan komisi."

 

Nganyari 4.2 saiki kasedhiya ing pusat download situs web kita.

 


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!