Home » Nggawe konten » SIGMA fp L lan Atomos Ninja V format gedhe anyar bisa diaktifake kanggo ngrekam 4Kp30 lan HDp120 ProRes RAW

SIGMA fp L lan Atomos Ninja V format gedhe anyar bisa diaktifake kanggo ngrekam 4Kp30 lan HDp120 ProRes RAW


AlertMe

Atomos seneng banget ngumumake manawa SIGMA fp L anyar bakal bisa ngrekam Apple ProRes RAW HDMI nalika dikombinasikake karo monitor-recorder HDR Ninja V 5 ”. Ninja V bakal ngrekam video 4KRR 30-bit ProRes 12-sensor saka sensor gambar 61 megapiksel kanthi jarak 13 dinamis jarak dinamis.

SIGMA fp L

SIGMA fp L anyar minangka kamera format paling cilik lan paling ringan ing saindenging jagad *. Kasedhiya karo lampiran aluminium die-cast sing kuat lan entheng, bobote mung 375g. Cocog kanggo njupuk drone lan gimbal. Nggunakake L-Mount, lensa sing dioptimalake kanggo kamera tanpa mirror. Ngidini digunakake nganggo macem-macem lensa sing ditawakake Leica, Panasonic lan SIGMA dhewe.

‣L-Mount minangka merek dagang terdaftar saka Leica Camera AG.

* Ing wulan Maret 2021

Ninja V

Tampilan padhang 5 "1000nit HDR sing akurat saka Ninja V ngidini pangguna ndeleng sinyal RAW ing HDR kanthi pilihan format HLG lan PQ (HDR10). Monitor nawakake akses layar demek menyang alat kaya bentuk gelombang, nggedhekake utawa nggawe pucuk supaya pangguna bisa mriksa fokus kanggo saben sudut lan nggawe pangaturan supaya bisa dijupuk HDR utawa SDR sing sampurna.

Ninja V & SIGMA fp L Gabungan

Kombinasi SIGMA fp L lan Ninja V minangka kompak sing sampurna kanggo skenario kaya genggem, dipasang ing sudhut sing sempit utawa dipasang ing gimbal. Drama TV, film indie, produksi perusahaan, film dokumenter lan uga gambar gerakan lan nambah kemampuan nulis ProRes RAW. Kombinasi iki nyedhiyakake panyiapan film kanthi terjangkau lan pilihan kanggo nggunakake ProRes RAW.

Saldo Putih lan Dhukungan ISO

Atomos lan SIGMA setya nyedhiyakake pangguna kanthi kapabilitas format ProRes RAW sing tegese menehi keluwesan maksimal nalika nyunting codec. Mula, SIGMA fp L bakal ndhukung Slider White Balance lan imbuhan ISO ing Final Cut Pro.

Atomos CEO Jeromy Young ujar: "Aku seneng banget yen SIGMA nambahake kamera liyane sing apik banget kanggo line-up kanthi kemampuan RAW Atomos perekam monitor Tambahake komitmen kanggo nganut kekuwatan lan potensial ProRes RAW kanthi cara nggunakake kabeh metadata kamera sing dibutuhake supaya fleksibilitas maksimal pasca produksi "

ProRes RAW- standar anyar kanggo RAW

Atomos bangga bisa nambahake kamera liyane sing apik ing sistem eko ​​ProRes RAW sing terus berkembang. Saindhenging taun 2020 lan nganti taun 2021 RAW ProRes terus dibangun kanthi luwih saka 30 kamera sing ndhukung Atomos lan kombinasi ProRes RAW, negesake posisine minangka standar industri kanggo njupuk video RAW. Apike banget yen ProRes RAW saya akeh didhukung ing macem-macem model kamera saka pabrikan kamera sing beda-beda, nduduhake manawa dheweke pancen setya lan nandur modal ing mbesuk rekaman ProRes RAW. ProRes RAW nggabungake keuntungan visual lan alur kerja video RAW kanthi kinerja ProRes wektu nyata sing luar biasa. Format kasebut menehi pemain film garis lintang sing gedhe banget nalika nyetel tampilan gambar lan nambah padhang lan detail bayangan, saengga cocog karo alur kerja HDR. Loro-lorone ProRes RAW, lan bandwidth sing luwih dhuwur, ProRes RAW HQ ora dikompresi didhukung. Ukuran file sing bisa diatur bisa nyepetake lan nyederhanakake transfer file, manajemen media, lan pengarsipan. ProRes RAW didhukung ing Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro lan Bisa uga Media Composer bebarengan karo koleksi aplikasi liyane kalebu ASSIMILATE SCRATCH, Colorfront, FilmLight Baselight lan Grass Valley Edius.

 

 

About Atomos

Atomos ana kanggo mbantu para profesional kreatif ngilangi alangan teknologi kanthi nggawe 4K lan sing gampang digunakake HD Monitor / perekam Apple ProRes. Produk kasebut menehi profesional video kanthi sistem produksi sing luwih cepet, luwih dhuwur lan luwih terjangkau, apa sing digawe kanggo media sosial, YouTube, TV utawa bioskop. Atomos terus nuduhake komitmen dheweke kanggo nggawe pangguna luwih dhisik liwat inovasi terus-terusan ing titik rega sange. Perusahaan ngembangaken AtomOS sistem operasi khusus kanggo rekaman video kanthi antarmuka pangguna layar sing elegan lan intuisi lan uga dadi pisanan sing ngetrapake format Apple ProRes RAW profesional kanggo ngrekam kanthi kamera bioskop. Atomos adhedhasar ing Australia karo kantor ing AS, Jepang, China, Inggris lan Jerman lan duwe jaringan mitra distribusi saindenging jagad.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!