Home » Jobs » FOX NE & O Post-Production Engineer

Lowongan Kerja: FOX NE & O Post-Production Engineer


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Fox
Lokasi: Los Angeles CA US
Posisi iki bakal dadi bagean saka grup Fox Networks Post Production kanggo ngewangi pangopènan lan ndandani alur kerja saben dina saka Fox Broadcast lan FX ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)