Home » Jobs » Freelance Video Editor

Opsi Pakaryan: Editor Video Freelance


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Hip New Jersey
Lokasi: Bangkalan NJ US
Pengalaman tingkat ahli karo Adobe Premiere lan Sawise Efek. Pengalaman karo Sawise Efek lan warna grasi. Kudu duwe katrampilan crito sing kuwat.

Liyane >>


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)