Home » Jobs » Freelance Video Editor

Opsi Pakaryan: Editor Video Freelance


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Hip New Jersey
Lokasi: Bangkalan NJ US
Pengalaman tingkat ahli karo Adobe Premiere lan Sawise Efek. Pengalaman karo Sawise Efek lan warna grasi. Kudu duwe katrampilan crito sing kuwat.

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)