Home » News » FSR Ndadekke Solusi 'Cerdas' kanggo InfoComm 2019

FSR Ndadekke Solusi 'Cerdas' kanggo InfoComm 2019


AlertMe

FSR Ndadekke Solusi 'Cerdas' kanggo InfoComm 2019

Company Surprises Attendees With New Quick, Easy and Affordable On-Floor, Solusi Wire-Management

Woodland Park, NJ Juli 10, 2019 - FSR, prodhuk terkemuka saka macem-macem produk solusi infrastruktur kanggo audio / video, Teknologi Informasi lan Komunikasi (ICT), pendidikan, korporasi, perhotelan, lan pasar pamaréntahan, bubar wong-wong sing nate ngejut ing 2019 InfoComm Show ing Orlando, FL karo Peluncuran merek anyar ing lantai, solusi pengelolaan kawat. Sistem Puteran Lantai Lapangan Smart-Way sing anyar yaiku pilihan sing cerdas kanggo manajemen kabel, amarga dipasang ing ndhuwur lantai apa wae, sing menehi pangguna instalasi sing cepet, gampang lan terjangkau.

Raceway ing Papan Pinter-Way nemu kabel ing ngendi dheweke butuh. Raceway iki ditujokake kanggo kantor, kamar konferensi, lingkungan kerja kolaboratif, utawa ing ngendi wae manajemen kabel sing dikarepake. Werna kawat ora bakal dadi masalah karo sistem Smart-Way wiwit komplek raceway nyedhiyakake papan sing akeh kanggo daya, komunikasi lan konektivitas A / V kanthi kapasitas kanggo ngresiki (14) 12 AWG (diameter. 130) konduktor daya, lan (9 ) CAT 5E (.215 "diameter), utawa (5) CAT 6A (.250" kabel data diameter).

"FSR dikenal minangka panyedhiya utama kothak-kothak lantai, nanging pancene tujuan utama kita yaiku kanggo menehi solusi solusi nyata ing dunya kanggo ngendi wae AV, daya lan data nglebokake kamar, manawa iku langit-langit, palem utawa tembok," ngandika Jan Sandri, presiden FSR. "Ing acara InfoComm taun iki, kita padha bungah banget kanggo miwiti produk anyar kanthi nambahake penawaran - Smart Way Floor Lines Sistem Smart Way. Iku cara paling efektif lan paling gampang kanggo entuk daya, data, lan AV ing kamar menyang ngendi sampeyan pancene mbutuhake. "

Smart-Way mung ½ "dhuwur, ADA cepak, kasedhiya ing slate-werna abu-abu utawa finish aluminium cerah, lan didol ing 6-mlaku bagean. Desaine kalebu fokus ing alur-alur ing trek kanggo nemokake bolongan pilot / clearance kanggo nggayuh fasteners - nambah manawa gampang instalasi, lan Elbow Kit opsional kasedhiya kanggo nggawe sudut 45 utawa 90 sing ora kompromi bend minimal radius kawat.

Sistem Pacuan Lantai Pintar-Way diajukake kanggo ngirim Agustus 15 2019.


AlertMe

Desert Moon Communications

Wiwit 1994, Desert Moon Communications wis mbantu miwiti, uga perusahaan-perusahaan sing ngetrapake daya tarik lan tetep "top-of-mind" ing jaman saiki kanthi cepet ngubah lingkungan bisnis.

Kita duwe hubungan sing kuwat karo penerbit industri lan panyunting kanggo ndhukung usahane kanggo sampeyan kanthi tarif iklan sing apik banget lan penempatan editor. Kita bangga bisa ngrambah jangkoan pers ekstensif, panggenan iklan prima, lan akeh penghargaan industri kanggo klien kita.

Desert Moon serves perusahaan ing:
Video Profesional
Siaran
Audio Video
Kirim Produksi
TV sing disambungake
digital Signage
OTT
kabel
Satellite

Tim Desert Moon, sumber daya profesional sing profesional, kasedhiya kanggo mbantu perusahaan sampeyan entuk gol, banjur sawetara. We are kene kanggo sampeyan!