Home » Bintang » Gerakan Podcast 2019 Ing Pameran

Gerakan Podcast 2019 Ing Pameran


AlertMe

Urip ing Rosen Shingle Creek Hotel ing Orlando, Florida, minangka GAMBAR PODCAST 2019 (PM19) ditindakake. Ing sawetara jam cendhak, papan iki bakal rame karo podcaster saka kabeh mlaku nalika padha teka kanggo rawuh ing salah sawijining acara podcasting paling gedhe ing taun iki. Yen sampeyan podcast utawa kepengin dadi salah siji, mula PM 19 dadi papan sing dikarepake. Ing kene podcaster bisa ketemu, kolaborasi, lan sinau saka sawetara jeneng komunitas podcasting sing paling gedhe lan paling misuwur!

Guy Raz, nitahake Co Cara Cara Ngrancang Iki lan Jam Radio TED.

Bener! Miwiti dina iki wiwit saka limang lan kabeh nganti dina Jumuah, PM19 bakal dianakake dening TED Radio Hour Guy Raz, lan nganggo podcaster 4,000 sing aktif lan kepengin banget, rep industri, lan podcasting pro saka sak jagad iki, amarga padha nglumpukake apa sing bakal dadi telung lan setengah dina lan bengi ora ana podcast.

PM 19 minangka hotspot kanggo podcast, loro sing dikarepake lan uga wiwit diwiwiti. Dadi, yen ana wong anyar sing kepengin ngupayakake swara lan mikrofon sampeyan, mula, dadi bagean saka misi PODCAST MOVEMENT kanggo nggabungake sawetara swara sing paling kreatif ing industri podcast.

Shannon Cason, Host lan Produsen Kisah gawean omah

Produsen regane, Co-host, Co-pencipta, Ear Hustle

Pancen podcast Lore lan Pengarang seri buku World of Lore

Mung ing PM 19 sampeyan bakal entuk kasempatan kanggo ketemu lan sinau saka sawetara bakat podcasting sing paling apik tenan kayata Shannon Cason, Nigel Apik, Lan Aaron Mahnke, sing bareng karo akeh seniman apik ing industri kasebut, wis bersatu ngomong babagan ceramah keynote 100, sesi breakout, lan diskusi panel, kabeh fokus kanggo mbantu podcast sinau sinau babagan tuwuh podcast liwat pelajaran sing apik tenan wiwit nggawe podcast. kepiye industri kerja, cara ngetrapake podcast, lan akeh topik sing nggumunake liyane sing bakal kalebu bagean saka misi PODCAST MENGGOLAH kanggo nyawiji, menehi inspirasi, lan tanpa mangu, nggawa podcaster generasi sabanjure.

Registration isih mbukak, lan sampeyan isih duwe wektu. Dadi, yen sampeyan podcast utawa kepengin dadi siji, mula aja terus swara kasebut sing bakal dirungu. Menyang 2019.podcastmovement.com lan mudhun menyang Hotel Shingle Creek, lan dadi bagian saka PM 19 amarga nyiyapake kanggo welcome anggota lawas lan anyar apa komunitas sing saya gedhe kanthi swara unik sing mung bisa nggawe podcasting lan bisa ngunggahake swara. Kita bakal ketemu sampeyan ing PM 19!


AlertMe